Buzz

Φταίει ο Τομ Κρουζ για την καταστροφή της καινούργιας «Μούμιας»;

στα 10

Οι κακές κριτικές αλλά και η εισπρακτική αποτυχία της νέας «Μούμιας» άρχισαν να κάνουν τους πάντες να δαχτυλοδείχνουν του υπαίτιους για την καταστροφή, από δω κι από κει.

Φταίει ο Τομ Κρουζ για την καταστροφή της καινούργιας «Μούμιας»;

Η αναβίωση του Dark Universe της Universal δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η «Μούμια» του Αλεξ Κούρτζμαν θεωρείται μια από τις χειρότερες μπλοκμπάστερ ταινίες του φετινού καλοκαιριού, αλλά και μια από τις χειρότερες ταινίες του Τομ Κρουζ γενικότερα.

Διαβάστε ακόμα: «Mummy Dearest»: Oι μούμιες στον κινηματογράφο

mummy4

Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό και την θύελλα των κακών κριτικών που έχει πάρει η ταινία, φήμες άρχισαν να ακούγονται πως ο ίδιος ο Τομ Κρουζ έβαλε το χεράκι του παραπάνω από μια φορά στην παραγωγή της ταινίας, αλλάζοντάς την μάλιστα δραματικά. Πιο συγκεκριμένα ο Κρουζ έκανε μεγαλύτερο το ρόλο του χαρακτήρα του στην ταινία, κόβοντας δραματικά την ώρα προβολής όλων των υπόλοιπων. Μιας και ο Κούρτζμαν δεν είχε τόσο μεγάλη εμπειρία σε ταινίες δράσης (μάλιστα η «Μούμια» ήταν η δεύτερη μόλις του ταινία ως σκηνοθέτη, με την προηγούμενη να ήταν ένα κοινωνικό δράμα το «Ανθρωποι Σαν Κι Εμάς» του 2012), ο Κρουζ ανέλαβε να πάρει τα ηνία της παραγωγής και να πείσει τον σκηνοθέτη, αλλά και το στούντιο, να επικεντρωθούν περισσότερο στον χαρακτήρα του.

Μάλιστα το συνεργείο λέγεται πως έβγαζε φωτογραφίες με λεζάντες «πριν τον Τομ» και «μετά τον Τομ». Στη Universal στην αρχή δεν άρεσε καθόλου όλος αυτό ο υπερβολικός έλεγχος που άσκησε ο Τομ Κρουζ στην ταινία, αλλά αργότερα άρχισε να το δέχεται κι σε αυτό συνετέλεσε και η απειρία του Κούρτζμαν στο είδος αυτό.

Φυσικά όλο αυτό το μπάχαλο βγήκε προς τα έξω, με την ταινία να είναι μια καταστροφή από μόνη της. Τώρα αν όλο αυτό επηρεάσει το μέλλον του Dark Universe, και πόσο, θα φανεί στην συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

mummy poster