Buzz

Ο Ρον Χάουαρντ μίλησε για ένα πιθανό σίκουελ του «Solo»

στα 10

Οπως είπε ο ίδιος δεν είναι στις προτεραιότητες της Lucasfilm.

Ο Ρον Χάουαρντ μίλησε για ένα πιθανό σίκουελ του «Solo»

Το «Solo» θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» της Lucasfilm. Μπορεί η ταινία να έκανε κάπως ικανοποιητικές εισπράξεις στο αμερικάνικο box office, κερδίζοντας 393 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον ούτε των κριτικών αλλά ούτε των φανς του «Star Wars».

Οπότε αν είστε από εκείνους που τους άρεσε η ταινία και περιμένετε κάποια νέα ανακοίνωση για το σίκουελ της, ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρον Χάουαρντ δήλωσε πρόσφατα πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα σχέδια της Lucasfilm, ακόμα κι αν με μια σκηνή μετά τα end credits έστηνε την ιστορία της για το σίκουελ αποκαλύπτοντας πως ο χαρακτήρας της Εμίλια Κλαρκ, η Κουι’Ρα, η νέα υπεύθυνη του συνδικάτου του εγκλήματος, μιλάει με το αφεντικό της, τον Darth Maul.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιμον Λίντελοφ δημιουργεί μια νέα ταινία «Star Wars»

Solo: A Star Wars Story 607

«Η μόνη συζήτηση που γνωρίζω για το σίκουελ του “Solo” προέρχεται από τους φανς. Δεν νομίζω ότι είναι προτεραιότητα της Lucasfilm, όπως το καταλαβαίνω. Αλλά υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι χαρακτήρες που κυκλοφόρησαν και οι άνθρωποι της Lucasfilm αγαπούν τους θαυμαστές τους και πραγματικά ακούνε, οπότε ποτέ δεν θα έλεγα ποτέ. Αλλά δεν γνωρίζω συγκεκριμένα σχέδια αυτή τη στιγμή για να επεκτείνω την ιστορία ή να ασχοληθώ με αυτό το συγκεκριμένο σύνολο των χαρακτήρων», δήλωσε ο Χάουαρντ μιλώντας στο NME.

Αν και λοιπόν μια ταινία μπορεί να μην είναι στα σχέδια της Disney, κανείς δεν αποκλείει η ιστορία αυτή ή οι χαρακτήρες της να μην κάνουν το πέρασμά του σε κάποιες από τις αρκετές μελλοντικές σειρές που ετοιμάζει η Disney στο σύμπαν του «Star Wars».