Buzz

Ο Ντέιμον Λίντελοφ δημιουργεί μια νέα ταινία «Star Wars»

στα 10

Ο δημιουργός μερικών από των πιο πετυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών, φαίνεται πως ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του και ένα από τα πιο πετυχημένα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών.

Ο Ντέιμον Λίντελοφ δημιουργεί μια νέα ταινία «Star Wars»

Μπορεί η Lucasfilm να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα όσο αφορά τις τηλεοπτικές της παραγωγές όσο αφορά το σύμπαν του «Star Wars», αλλά εδώ και αρκετό καιρό, και μετά το φιάσκο των τελευταίων ταινιών της και ειδικά με εκείνο του «Skywalker: Η Ανοδος» αλλά και την εισπρακτική αποτυχία του «Solo», κρατά σιγή ιχθύος για όποιες κινηματογραφικές παραγωγές της.

Μπορεί να έχουν ακουστεί κατά καιρούς πως διάφοροι σκηνοθέτες, όπως ο Τάικα Γουαϊτίτι, Κλόι Ζάο και η Πάτι Τζένκινς (με αυτή να αποχωρεί λίγο καιρό μετά από το πρότζεκτ «Rogue Squadron») ανάμεσα σε άλλους, πως ετοιμάζουν κάποιες ταινίες αλλά τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Τώρα, και μετά από μήνες φημολογιών, και ο Ντέιμον Λίντελοφ, δημιουργός για μερικές από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές της τηλεόρασης, όπως το «Lost», το «The Leftovers» και το πιο πρόσφατο «Watchmen», ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Τζόνσον είναι περισσότερο περήφανος για την ταινία «Οι Τελευταίοι Jedi» πέντε χρόνια μετά

Sharmeen Obaid-Chinoy

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Λίντελοφ θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας με την βραβευμένη με δυο Οσκαρ σκηνοθέτιδα για Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, η οποία επίσης σκηνοθέτησε και μερικά επεισόδια της σειρά «Ms. Marvel» που προβλήθηκε αυτό το καλοκαίρι στο Disney+, να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

Η ταινία θα ακολουθεί τα γεγονότα από την τελευταία τριλογία, αλλά δεν θα αποτελεί κάποιο σίκουελ ή συνέχεια της ιστορίας, αν και μάλλον κάποιοι χαρακτήρες από την τριλογία αυτή ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία. Είναι επίσης μια αυτόνομη ταινία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες ταινίες, αλλά πηγές λένε στο The Hollywood Reporter ότι η Lucasfilm παίρνει κάθε ταινία και ιστορία μία-μία αντί να δημιουργεί μεγάλες τριλογίες.

Περιμένουμε σύντομα νεότερα.