Buzz

Ισως ξαναδούμε τους χαρακτήρες της καινούργιας τριλογίας «Star Wars» σε κάποια μελλοντικά πρότζεκτς

στα 10

Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι, η οποία σχολίασε επίσης και την συναισθηματική επανένωση του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ με τον Χέιντεν Κρίστιανσεν στο σετ του «Obi-Wan».

Ισως ξαναδούμε τους χαρακτήρες της καινούργιας τριλογίας «Star Wars» σε κάποια μελλοντικά πρότζεκτς

Για πολλούς φαν το «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» δεν ήταν το φινάλε που περίμεναν τόσο για την ιστορία της νέας τριλογίας όσο και για τους χαρακτήρες των Ρέι, Φιν και Πο, ελπίζοντας πως ίσως τους δουν να εμφανίζονται και σε κάποιες άλλες ταινίες ή σειρές. Το ίδιο ελπίζει και η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι.

Μιλώντας στο περιοδικό Empire, η Κένεντι σχολίασε πως υπάρχουν συζητήσεις για το πως θα προσθέσουν αυτούς τους χαρακτήρες σε μελλοντικά πρότζεκτ που αφορούν το «Star Wars», χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες. «Φυσικά και αυτοί δεν είναι χαρακτήρες που πρόκειται να ξεχάσουμε. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν και το συζητάμε όλο αυτό και με την δημιουργική ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Ολες οι ανακοινώσεις που έγιναν φέτος στο Disney Plus Day

star wars

Αν και δεν ανέφερε, αν όχι όλοι, ποιοι από αυτούς τους χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, σίγουρα δεν περιμένουμε να δούμε τον Τζον Μπογιέγκα ειδικά μάλιστα μετά την κριτική που άσκησε στην Lucasfilm και την Disney εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για το πως χειρίστηκαν τον χαρακτήρα του Φιν. Αλλά δύσκολα περιμένουμε να δούμε και τον Πο του Οσκαρ Αϊζακ αφού ο ίδιος έχει πολυάσχολο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια, όποτε μάλλον αναμένουμε καινούργιες ιστορίες με την Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ.

Η Κένεντι όμως μίλησε αρκετά για την συγκινητική επανένωση που είχαν στα γυρίσματα της σειράς του Disney+ «Obi-Wan» ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Χέιντεν Κρίστιανσεν που έπαιζαν στην πρίκουελ τριλογία του Ομπι-Γουάν Κενόμπι και Ανακιν Σκάιγουολκερ (aka Νταρθ Βέιντερ) αντίστοιχα. «Το πιο συναρπαστικό ήταν να βρίσκομαι στο πλατό και να βλέπω τους δυο τους να ενθουσιάζονται. Δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον εδώ και πολύ καιρό. Ημουν έκπληκτη με το πόσο απίστευτα συναισθηματικό ήταν για τον καθένα από αυτούς να ξαναβρεί τον εαυτό του σε αυτούς τους ρόλους και μόλις συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό ήταν το “Star Wars” για τον καθένα τους. Ηταν η αρχή της καριέρας τους», δήλωσε η Κένεντι.

Η σειρά πάντως «Obi-Wan» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο 2022.