Buzz

Θα κάνει ο Ντέιμον Λίντελοφ ταινία «Star Wars»;

στα 10

Πάντως, αν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες, ο Λίντελοφ ετοιμάζεται να ταξιδέψει κι αυτός σύντομα σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Θα κάνει ο Ντέιμον Λίντελοφ ταινία «Star Wars»;

Ο Ντέιμονο Λίντελοφ είναι γνωστός ως δημιουργός για μερικές από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές της τηλεόρασης, όπως το «Lost», το «The Leftovers» και το πιο πρόσφατο «Watchmen». Αυτό που όμως είναι σε ελάχιστους γνωστό είναι ότι ο Λίντελοφ είναι και ένας από τους μεγαλύτερους φανς του «Star Wars».

Διαβάστε ακόμα: Η επιστροφή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως «Obi-Wan Kenobi» στο πρώτο τρέιλερ της σειράς

star wars

Παλιότερα ο Λίντελοφ είχε πως θα ήθελε να κάνει μια ταινία «Star Wars» λέγοντας πως «κάποια στιγμή, αλλά σίγουρα όχι στο άμεσο μέλλον, νιώθω ότι θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στο σύμπαν του «Star Wars», ίσως σε μια δεκαετία από τώρα που δεν θα με κατηγορούσαν πια για την καταστροφή του. Αυτό θα ήταν τέλειο». Μάλιστα υπήρχαν φήμες πως ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την ταινία «Η Χώρα του Αύριο» του Μπραντ Μπερντ για να ασχοληθεί με το σενάριο μιας ταινίας «Star Wars», κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Τώρα αυτές οι φήμες αρχίζουν να αναδύονται ξανά στην επιφάνεια όταν ένα άρθρο του The Ankler αναφέρει πως η Lucasfilm προσέγγισε τον Λίντελοφ για να αναπτύξει ένα σενάριο μια από τις μελλοντικές ταινίες του «Star Wars». Βέβαια μέχρι στιγμής και οι δυο πλευρές αρνούνται να κάνουν κάποια δήλωση πάνω σε αυτές τις φήμες, κάτι που έχει κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως υπάρχει μια δόση αλήθειας σε όλο αυτό.