Buzz

Συγκίνηση: δείτε τα extras του «Αλαντίν» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο στούντιο ηχογράφησης

στα 10

Στη νέα, επετειακή blu ray έκδοση του «Αλαντίν», ακυκλοφόρητο υλικό από τις ηχογραφήσεις του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο στούντιο θα σας κάνει να κλάψετε. Κι όχι μόνο από τα γέλια...

Συγκίνηση: δείτε τα extras του «Αλαντίν» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο στούντιο ηχογράφησης

To 1992 το «Aladdin» της Disney, ακολούθησε την επιτυχία του «Beauty and the Beast», στο νέο κύμα blockbuster-animations της εταιρίας. Ταινιών που κέρδιζαν τόσο στο box office, όσο και στα Οσκαρ, όσο και στις καρδιές των θεατών που τα βάφτισαν «αυτόματα κλασικά». Και είχαν δίκιο. 23 χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει χάσει την αίγλη, τη μαγεία και τη συγκίνησή του.

Μόνο εμείς χάσαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Kι αυτό είναι ένα κενό δυσαναπλήρωτο.

Διαβάστε ακόμα: Ενας χρόνος χωρίς τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Robin Williams Aladdin 607

Robin Williams Aladdin 607 2

Δίνοντας φωνή, σπιρτάδα, ενέργεια, ευφυΐα και, φυσικά, δαιμονισμένο χιούμορ, ο Γουίλιαμς έκανε κάτι περισσότερο από το να «σπικάρει» το τζίνι του παραμυθιού. Ετριψε κυριολεκτικά το λυχνάρι του ταλέντου του και το ζωντάνεψε.

Στην επετειακή DVD & blu ray επανέκδοση της Disney, «The Diamond Edition», το «Αλαντίν» θα εμπεριέχει ακυκλοφόρητο παρασκήνιο από τις ηχογραφήσεις, με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να κεντάει δοκιμάζοντας δεκάδες παραλλαγές που κόπηκαν - απλώς γιατί έπρεπε να επιλεχθεί μία.

Δείτε ένα preview αυτών των extras, έτσι όπως το παρουσίασε το ρεπορτάζ του «Good Morning America» στο ABC:


ABC Breaking News | Latest News Videos.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: