Buzz

H late night αμερικάνικη τηλεόραση τιμά τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

στα 10

Ο Τζίμι Φάλον, ο Κόναν Ο' Μπράιεν και ο Σεθ Μέγιερς τίμησαν τον Ρόμπιν Γουίλιαμς με τον δικό τους ανεπανάληπτο και συγκινητικό τρόπο...

H late night αμερικάνικη τηλεόραση τιμά τον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ο Τζίμι Φάλον στο δικό του «Oh Captain, My Captain»

«Κι εμεις, όπως και όλοι εσείς, συγκλονιστήκαμε χθες το βράδυ όταν μάθαμε πως ο ιδιιοφυής κωμικός και ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς πέθανε. Ηταν μοναδικός. Ηταν ένας στο εκατομμύριο..

Με αυτά τα λόγια ο Τζίμι Φάλον τίμησε τη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο Tonight Show της Τρίτης 12 Αυγούστου. Τον μιμήθηκε φέρνοντας δάκρυα στα (και τα δικά του) μάτια και ανέβηκε πάνω στο γραφείο του σκηνικού του, αναπαριστώντας τη διάσημη σκηνή από τον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» του Πίτερ Γουίαρ.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Κόναν Ο' Μπράιεν, που είχε την ατυχία να είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε το θάνατο του Γουίλιαμς το βράδυ της Δευτέρας (δείτε το βίντεο εδώ) θυμήθηκε την εποχή που έφυγε από το Tonight Show και ο Γουίλιαμς του είχε αγοράσει ένα ποδήλατο, ενώ ο Σεθ Μέγιερς θυμήθηκε τις κασέτες με τα stand-up σόου του Γουίλιαμς που έβλεπε όταν δούλευε μικρός σε ένα βίντεο κλαμπ και μίλησε για την κατάθλιψη του ηθοποιού προτρέποντας το εξής: «Αν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του είναι να διδαχθούμε περισσότερα γι' αυτή την τρομερή δοκιμασία».

Διαβάστε ακόμη: «Oh Captain, My Captain»: Μια τελευταία υπόκλιση στον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από τα σόου των Τζίμι Φάλον, Κόναν Ο' Μπράιεν και Σεθ Μέγιερς:




Διαβάστε ακόμη: