Buzz

O Ρόμπιν Γουίλιαμς μας εύχεται merry friggin' Christmas!

στα 10

Το τρέιλερ του «Merry Friggin' Christmas», μιας από τις ταινίες που άφησε παρακαταθήκη ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είναι εδώ. Και φέρει πάνω του όλο το βάρος της απώλειας του πρωταγωνιστή του...

O Ρόμπιν Γουίλιαμς μας εύχεται merry friggin' Christmas!

Υπό άλλες συνθήκες, το τρέιλερ μιας ταινίας σαν το «Merry Friggin' Christmas» θα περνούσε απαρατήρητο, σαν μια ακόμη χριστουγεννιάτικη ταινία με μια δυσλειτουργική οικογένεια που κάθε χρόνο τέτοια εποχή το Χόλιγουντ προμοτάρει ως το τέλειο πρόγευμα για τη γιορτινή περίοδο.

Το φιλμ όμως του Τρίστραμ Σαπίρο (με προϋπηρεσία στο «Community», ανάμεσα σε άλλα) τυχαίνει να είναι ένα από αυτά που άφησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πίσω του μετά την τραγική του αυτοκτονία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και κάπως έτσι, η υποδοχή του είναι φορτισμένη συγκινησιακά από όλους τους θαυμαστές του ηθοποιού που αναζητούν ακόμη λόγους για να τον τιμήσουν και να μην τον ξεχάσουν.

Διαβάστε εδώ για τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Στην πραγματικότητα το τρέιλερ δεν προδίδει κάτι διαφορετικό απ' όσα μπορεί κανείς να φανταστεί από μια ταινία για έναν γιο που αποφασίζει να περάσει με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα στο σπίτι του αποξενωμένου πατέρα του (Ρόμπιν Γουίλιαμς), αλλά που τελικά αναγκάζεται να επιστρέψει πάλι πίσω με τον πατέρα του όταν συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει πίσω στο σπίτι τους τα δώρα του γιου του...

Δείτε το εδώ και στοιχηματίστε για μια από τις μεγάλες επιτυχίες των επόμενων μηνών, αφού η ταινία κυκλοφορεί στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου:


Διαβάστε ακόμη: