Buzz

Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς

στα 10

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν για τα αίτια της αυτοκτονίας του, η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς αποκάλυψε πως ο 63χρονος είχε μάθει πρόσφατα πως έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον.

Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Την Πέμπτη 14 Αυγούστου, η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Σούζαν Σνάιντερ, έσπευσε να διασκεδάσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά την είδηση της αυτοκτονίας του συζύγου της με μια ανακοίνωση που αποκαλύπτει πως ο Γουίλιαμς, λίγες μόνο εβδομάδες πριν, είχε μάθει πως έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον.

«Ο Ρόμπιν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, βοηθώντας τους άλλους. Είτε με το να διασκεδάζει εκατομμύρια ανθρώπους στο θέατρο, το σινεμά ή την τηλεόραση, είτε παρηγορώντας ένα άρρωστο παιδί – ο Robin ήθελε να γελάμε και να είμαστε λιγότερο φοβισμένοι.

Από τη στιγμή που μας άφησε, όλοι εμείς -τα πρόσωπα που εκείνος αγάπησε- έχουμε βρει λίγη παρηγοριά στο τεράστιο ξέσπασμα αγάπης και στο θαυμασμό που εκατομμύρια άνθρωποι έτρεφαν για αυτόν, καθώς είχε αγγίξει τις ζωές τους.

Ο Ρόμπιν ήταν απολύτως νηφάλιος και γενναίος, καθώς έδινε τις δικές του μάχες κόντρα στην κατάθλιψη, το άγχος, καθώς και τα πρώτα στάδια του Πάρκινσον, το οποίο δεν ήταν έτοιμος να αποδεχτεί δημόσια.

Ελπίζουμε ότι στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν, οι άλλοι θα βρουν τη δύναμη να ζητήσουν την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζονται για οποιαδήποτε μάχη κι αν δίνουν, έτσι ώστε να μπορούν να αισθάνονται λιγότερο φοβισμένοι

Διαβάστε ακόμη: «Oh Captain, My Captain»: Μια τελευταία υπόκλιση στον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Αν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, έτσι ώστε να γίνει γνωστό αν ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βρισκόταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ κατά την ώρα της αυτοκτονίας του, η αποκάλυψη της συζύγου του διασκεδάζει τις περισσότερες από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ως πιθανές αιτίες του θανάτου του, ανάμεσά τους και αυτή για τα οικονομικά προβλήματα που λέγεται ότι αντιμετώπιζε ο ηθοποιός. Με ανακοίνωσή της η ατζέντης του Γουίλιαμς δήλωσε: «Τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Robin ίσως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, είναι εσφαλμένα. Καταλαβαίνω την επιθυμία του κόσμου να κατανοήσει τι συνέβη, αλλά θα θέλαμε να τους ενθαρρύνουμε να εστιάσουν την προσοχή τους στο πώς θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.»

Διαβάστε ακόμη: