Buzz

Μπίλι Κρίσταλ & Τζίμι Φάλον αφηγούνται τις πιο αστείες αναμνήσεις τους με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

στα 10

Kαλεσμένος του Τζίμι Φάλον, ο Μπίλι Κρίσταλ αφηγείται ανέκδοτες ιστορίες με το φίλο του Ρόμπιν Γουίλιαμς. «Εχει περάσει ένας μήνας και κάτι, κι ακόμα δεν μπορώ να αναφερθώ σ' αυτόν σε παρελθοντικό χρόνο...»

Μπίλι Κρίσταλ & Τζίμι Φάλον αφηγούνται τις πιο αστείες αναμνήσεις τους με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Μπίλι Κρίσταλ βρέθηκε στο «Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον και η συζήτηση δεν μπορούσε να μην οδηγηθεί στον επικήδειο -κι από καρδιάς- λόγο που ο Κρίσταλ έβγαλε για το φίλο του Ρόμπιν Γουίλιαμς στην πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Emmy. Οπως κάθε σπουδαίος κωμικός γνωρίζει, η σοβαρότητα της στιγμής απαιτούσε αμεσότητα και έναν λόγο λιτό κι από καρδιάς. Ο Φάλον τον επαίνεσε που μπόρεσε να καταφέρει να κρατήσει χρυσές ισορροπίες ανάμεσα στο χιούμορ και τη θλίψη. Πράγματι ο Κρίσταλ κατάφερε να παραμείνει εγκρατής, γλυκός, πράος. Κι όσο κι αν έσπασε η φωνή του, δεν τα 'χασε.

«Robin Williams, what a concept!» Ο Μπίλι Κρίσταλ τιμά τον φίλο του με τον καλύτερο τρόπο

«Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για εκείνον στον παρελθοντικό χρόνο...» είχε πει τότε, το ίδιο επανέλαβε και στον Τζίμι Φάλον. Κι ο Φάλον άλλαξε αμέσως την ατμόσφαιρα ξεκινώντας αφηγήσεις από το παρελθόν, τα πιο αστεία περιστατικά που μοιράστηκε με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς. Αυτό έδωσε πάσα στον Κρίσταλ για να συνεχίσει με τις δικές του κοινές μνήμες.

Billy Crystal Jimmy Fallon 607

«Ηταν τρομακτικά γρήγορος. Και πάνω στη σκηνή είχε τα μεγαλύτερα, συγχωρέστε με, αρχ--δια που έχω δει στη ζωή μου...»

Δείτε το βίντεο:

.

Ο Μπίλι Κρίσταλ είχε πρωτοσυναντήσει τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στις stand up σκηνές της δεκαετίας του 70 στην Νέα Υόρκη και ήταν πεπεισμένος ότι «αυτός ο περίεργος τύπος θα μας αφήσει όλους χωρίς δουλειά». Το τρικυμία εν κρανίω ταλέντο του κωμικού ηθοποιού ήταν απαράμιλλο. Ολοι οι υπόλοιποι κατέβαζαν με δυσκολία και πειθαρχία και σκληρή δουλειά ατάκες, ιδέες και επιχειρούσαν δειλά τον αυθορμητισμό του αυτοσχεδιασμού. Ο Γουίλιαμς ανέβαινε στη σκηνή και σε δέκατα του δευτερολέπτου είχε σαρώσει τους πάντες με χειμαρώδη λόγο και ευφάνταστη χρήση του σώματος.

Αντί να γίνουν ανταγωνιστές, οι δυο τους έγιναν κολλητοί φίλοι. Οποτε είχε ο ένας κάποιο μεγάλο gig, ο άλλος εμφανιζόταν ως γκεστ. Στη δεκαετία του 80, μαζί με την Γούπι Γκόλντμπεργκ, οι Κρίσταλ και Γουίλιαμς ήταν οικοδεσπότες των φιλανθρωπικών Comic Relief specials που οργάνωνε το ΗΒΟ. Το 1997 είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Father’s Day», μαζί με την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους. Μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ένα νέο που προκάλεσε τον πιο ειλικρινή και αυθόρμητο θρήνο για τον αγαπημένο κωμικό, ο Μπίλι Κρίσταλ έγραψε μόνο δύο λέξεις: «no words». Διαβάστε περισσότερα για τη 40χρονη φιλία των Μπίλι Κρίσταλ και Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Διαβάστε περισσότερα:

Διαβάστε περισσότερα: