Buzz

Καμία καραντίνα σαν αυτή του Ρόμπερτ Πάτινσον

στα 10

Λίγο πριν το «Tenet» βγει στις αίθουσες, ο Ρόμπερτ Πάτινσον μιλάει από το εξώφυλλο του βρετανικού GQ και φωτογραφίζει ο ίδιος τον εαυτό του στο Λονδίνο - σε συνθήκες lockdown.

Καμία καραντίνα σαν αυτή του Ρόμπερτ Πάτινσον

«Βασικά είμαι σε δίαιτα για το ρόλο του Μπάτμαν. Ευτυχώς, Θεέ μου! Δεν ξέρω τι θα έκανα διαφορετικά. Αλλά εννοώ, ναι μπορώ να επιβιώσω. Θα έτρωγα βρώμη με πούδρα πρωτείνης από πάνω. Και σχεδόν δεν θα το ανακάτευα... Είναι τρομερά εύκολο. Τρώω από κονσέρβες και τέτοια πράγματα. Κυριολεκτικά βάζω ταμπάσκο σε μια κονσέρβα με τόνο και το τρώω μέσα από την κονσέρβα...»

Δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι στο διαμέρισμα που έζησε ο Ρόμπερτ Πάτινσον την καραντίνα, στο Λονδίνο, όταν σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Batman» του Ματ Ριβς. Μπορεί η Σούκι Γουότερχάουζ (κοπέλα του Πάτινσον) να ήταν εκεί, αλλά δεν υπήρχε ούτε Wi-Fi, ούτε κανονικό φαγητό, αφού η παραγωγή σταμάτησε κάποια στιγμή να στέλνει έτοιμο φαγητό στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο Πάτινσον να επιδοθεί σε μάστερσεφ κονσέρβας και αυτοσχέδιων σπαγγέτι.

Ή μήπως θα ήθελες;

robert

Δείτε τις φωτογραφίες που έβγαλε ο ίδιος ο Πάτινσον τον εαυτό του και διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο με τη συνέντευξη του Ρόμπερτ Πάτινσον στο GQ.

robert

robert

robert

Robert

Robert

robert

robert

Robert

Διαβάστε ακόμη: «Tenet», όπως μάννα εξ ουρανού για την «ανάσταση» της κινηματογραφικής αίθουσας

Robert