Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Iron Man

στα 10

«Είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του DNA μου», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος φαίνεται πως δεν θα δίσταζε λεπτό να επιστρέψει και πάλι στον αγαπημένο και για εκείνο ρόλο του Iron Man.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Iron Man

To 2024 ήταν η χρονιά του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Ο ηθοποιός κατάφερε ένα μόλις μήνα πριν να κερδίσει το πρώτο του Οσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν. Και μπορεί τώρα να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, ο Ντάουνι Τζούνιορ όμως φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει τον ρόλο εκείνον που πήγε στα αστέρια (κι ακόμα παραπέρα), τον Iron Man.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του MCU από το 2008 όπου και πρωταγωνίστησε στην ταινία «Iron Man» ως Τόνι Σταρκ/Iron Man, έναν ρόλο τον οποίο κουβάλησε στην κυριολεξία στους ώμους του για 11 χρόνια, ως και το 2019 όπου ο Iron Man πέθανε στο τέλος του «Avengers: Endgame». Ομως, αν και ο ίδιος έχει πει πως τελείωσε με τη Marvel, φαίνεται πως δεν τον πείραζε καθόλου να ξαναφορέσει την πανοπλία του Iron Man και να επιστρέψει στο MCU.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ χαρακτήρησε τον Κρίστοφερ Νόλαν ως την καλύτερη ανεξάρτητη φωνή στο σινεμά

robert downey iron man

Μιλώντας στο περιοδικό Esquire ο Ντάουνι Τζούνιορ ρωτήθηκε για το εάν επέστρεφε πότε στη Marvel τώρα που και επίσημα είναι ένας ηθοποιός βραβευμένος με Οσκαρ. Και εκείνος απάντησε ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. «Ευχαρίστως και θα επέστρεφα. Είναι ένα αναπόσπαστο μέρος του DNA μου. Αυτός ο ρόλος με επέλεξε. Και κοιτάξτε, λέω πάντα πως ποτέ, μα ποτέ, μην ποντάρετε εναντίον του Κέβιν Φέιγκ. Είναι ένα στοίχημα που θα χάσετε. Είναι η “μάνα”. Πάντα θα κερδίζει».

Ο Φέιγκ, από την πλευρά του, είχε δηλώσει παλιότερα ότι δεν θα αναιρούσαν ποτέ τον θάνατο του Τόνι Σταρκ. «Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό και δεν θα θέλαμε ποτέ να το αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο».

Βέβαια μετά τις τόσες εισπρακτικές αποτυχίες που χτύπησαν τη Marvel, η μία πίσω από την άλλη, ίσως βρεθεί αυτή η μαγεία τελικά κάποια στιγμή στο μέλλον...