Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί μια μικρού μήκους ταινία για την Turkish Airlines

στα 10

Η 6 λεπτών μικρού μήκους ταινία είναι γεμάτη ένταση αλλά και με τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί μια μικρού μήκους ταινία για την Turkish Airlines

Κατά την διάρκεια του Super Bowl την προηγούμενη εβδομάδα, η Turkish Airlines λάνσαρε ένα teaser 30 δευτερολέπτων για το νέο της διαφημιστικό το οποίο σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Τώρα η διάρκεια 6 λεπτών μικρού μήκους ταινία είναι διαθέσιμη και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Το διαφημιστικό έχει τίτλο «The Journey» (To Ταξίδι) και ακολουθεί μια γυναίκα που αναζητά μια μυστηριώδη φιγούρα την οποία είδε να κατεβαίνει από ένα αεροπλάνο που μόλις προσγειώθηκε στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, και αρχίζει να την ψάχνει σε τουριστικά μέρη της πόλης αλλά και σε δωμάτια ξενοδοχείων για να τη βρει.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ετοιμάζει το (sci-fi) τηλεοπτικό του ντεμπούτο

ridley scott 607 O Ρίντλεϊ Σκοτ στα γυρίσματα του διαφημιστικού.

«Ηθελα να επιστρέψω στη διαφήμιση. Λατρεύω όλο αυτό το κυνηγητό και την ταχύτητα της δουλειάς», δήλωσε ο Σκοτ. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Σκοτ σκηνοθετεί ένα διαφημιστικό. Ανάμεσα στις πολλές διαφημίσεις του, ξεχωρίζουν ένα άλλο ένα διαφημιστικό για το Super Bowl, το 1984, αυτή την φορά για την Apple και τα Macintosh της, και πιο πριν το 1973 ένα διαφημιστικό για τα ψωμιά Hovis, το οποίο μάλιστα ψηφίστηκε ως από τους Βρετανούς ως το πιο αγαπημένο διαφημιστικό τους σποτάκι.


Διαβάστε ακόμη