Buzz

«Ρίντλεϊ, ντροπή σου!» Ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι τα βάζει με τον Ρίντλεϊ Σκοτ επειδή απέλυσε τον Κέβιν Σπέισι

στα 10

Ταινία με τον Κέβιν Σπέισι θέλει να κάνει το ταχύτερο ο Ιταλός μετρ, ως αντίδραση στις κατηγορίες εναντίον του...

«Ρίντλεϊ, ντροπή σου!» Ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι τα βάζει με τον Ρίντλεϊ Σκοτ επειδή απέλυσε τον Κέβιν Σπέισι

Ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του, γιατί λοιπόν να το κάνει τώρα; Ο πάντα πληθωρικός Ιταλός σκηνοθέτης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην επίσημη πρεμιέρα της ανασκευασμένης κόπιας του «Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι» στο Φεστιβάλ του Μπάρι και, μεταξύ άλλων, στράφηκε εναντίον του Ρίντλεϊ Σκοτ. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την οργή του προς την απόφαση του Σκοτ ν' αντικαταστήσει ακαριαία τον Κέβιν Σπέισι στην τελευταία του ταινία, «All the Money in the World», μόλις αποκαλύφθηκαν πάνω από δέκα κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του. Η αντικατάσταση του Σπέισι από τον Κρίστοφερ Πλάμερ, χάρισε στον ηθοποιό μια υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Θυμηθείτε εδώ: Ο Κέβιν Σπέισι κάνει coming out, ενώ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Last Tango in Paris 607Στα γυρίσματα του «Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι»

Μιλώντας από σκηνής, ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι δήλωσε, «μόλις έμαθα ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ συμφώνησε με την εντολή του στούντιο να κόψει όλες τις σκηνές του Κέβιν Σπέισι από την ταινία, έστειλα μήνυμα στον (μοντέρ) Πιέτρο Σκάλια να πει στον Σκοτ ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. Και μετά ήθελα αμέσως να κάνω μια ταινία με τον Κέβιν Σπέισι,» σχόλιο μάλλον εμπρηστικό που προκάλεσε δυνατά χειροκροτήματα από το κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μιλάει πρώτη φορά για την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι στο «All the Money in the World»

Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι ο ίδιος ο Μπερνάρντο Μπερτολούτσι έχει μπει, στο πρόσφατο παρελθόν, στο στόχαστρο, με την κατηγορία της Μαρία Σνάιντερ ότι υπήρξε «ηθικός αυτουργός» στην απόπειρα βιασμού της από τον Μάρλον Μπράντο στα γυρίσματα, ακριβώς, του «Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι». Τουλάχιστον, ο Μπερτολούτσι δεν παρέλειψε να τονίσει στην ομιλία του ότι συμφωνεί απόλυτα με το κίνημα #MeToo που αυξάνει την ενημέρωση για τη βία εναντίον των γυναικών σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εστω κι αν δεν ήταν αυτή του η δήλωση που έμεινε εντονότερα στο μυαλό του κοινού.

Διαβάστε ακόμη: O Μπερνάρντο Μπερτολούτσι απαντάει στο νέο σκάνδαλο γύρω από το «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι»