Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει live action σειρά «Blade Runner»

στα 10

Ενω έδωσε και νέες πληροφορίες για το «Kitbag» και τη σειρά «Alien»

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει live action σειρά «Blade Runner»

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ήταν φέτος αρκετά απασχολημένος. Οχι μόνο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα την ταινία του «Η Τελευταία Μονομαχία», αλλά ήδη ετοιμάζεται να βγάλει και άλλη μια, το «House of Gucci», η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να ανοίξει στις αίθουσες μέσα στην εβδομάδα. Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως μετά θα ξεκουραστεί καθώς ήδη τα πρότζεκτς τα οποία ετοιμάζει είναι πάρα πολλά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η νέα του ταινία «Kitbag» με τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, και οι σειρές «Blade Runner» και «Alien». Μιλώντας στο BBC, προμοτάροντας τη ταινία «House of Gucci», ο Σκοτ επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα του «Kitbag» θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή τον Γενάρη του 2022, αλλά ανέφερε και νέα στοιχεία για τη σειρά «Alien» που ετοιμάζει για το Hulu ως παραγωγός, καθώς και για μια καινούργια live action σειρά βασισμένη στην ταινία του «Blade Runner».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ρίχνει ευθύνες στους millennials για την αποτυχία της ταινίας «Η Τελευταία Μονομαχία»

Ridley Scott Alien

«Εχουμε ήδη γράψει τον πιλότο για το “Blade Runner” και τον σκελετό της πρώτης σεζόν. Οπότε παρουσιάζουμε το “Blade Runner” ως μια τηλεοπτική σειρά 10 ωρών», δήλωσε ο Σκοτ. Αλλά επίσης σχολίασε πως η σειρά «Alien» ακολουθεί μια παρόμοια μεταχείριση με τον σκελετό της πρώτης σεζόν και τον πιλότο να έχουν ήδη γραφτεί, ενώ ο ίδιος συνεργάζεται στενά με τον Νόα Χόλεϊ, τον δημιουργό της σειράς.

Οσο αφορά πάντως την σειρά του «Blade Runner» είναι άγνωστο με το τι θα ασχολείται και το που θα τοποθετείτε χρονολογικά με τις δυο ταινίες, ποιο θα είναι το καστ αλλά και το ποιος θα αναλάβει να την γυρίσει. Αλλά όλα αυτά ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα και αναμένουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα.