Buzz

Το «Blue Moon» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έρχεται με ένα υπέροχο καστ

στα 10

Η ταινία, η οποία αφηγείται τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή Λόρεντζ Χαρτ, μέλος του ντουέτου των Rodgers & Hart, φέρνει ξανά μαζί τον Ιθαν Χοκ με τον Λινκλέιτερ.

Το «Blue Moon» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έρχεται με ένα υπέροχο καστ

Ενας από τους σκηνοθέτες που βρίσκεται στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του είναι και ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα του ταινία «Hit Man» στο Netflix στο εξωτερικό (εδώ θα τη δούμε πρώτα στις αίθουσες το καλοκαίρι από την Spentzos Films), ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της ταινίας του «Nouvelle Vague» για τα γυρίσματα του «Με Κομμένη την Ανάσα» του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, η οποία θα βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Αλλά ήδη έχει στα σκαριά τη νέα του ταινία με τίτλο «Blue Moon» με πρωταγωνιστή τον Ιθαν Χοκ. Η ταινία, της οποία παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο της Sony, θα παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή Λόρεντζ Χαρτ, μέλος του ντουέτου των Rodgers & Hart, που δραστηριοποιήθηκε από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1940. Η ταινία διαδραματίζεται κυρίως στο Sardi's Restaurant στις 31 Μαρτίου 1943, τη βραδιά έναρξης του «Oklahoma!», που σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία του Ρότζερς με τον Οσκαρ Χάμερσταϊν ΙΙ ως αντικαταστάτη του Χαρτ.

Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σκοπεύει να κάνει ταινίες μέχρι τα 94 του χρόνια

Richard Linklater main

Τα γυρίσματα θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Το «Blue Moon» γράφτηκε από τον Ρόμπερτ Κάπλοου, συγγραφέα του μυθιστορήματος «Me and Orson Welles», το οποίο ο Λινκλέιτερ έκανε ταινία το 2008.

Μαζί με τον Χοκ στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Μάργκαρετ Κουάλεϊ, Μπόμπι Καναβάλ και Αντριου Σκοτ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.