Buzz

Σταματάει η παραγωγή του «Red Sonja» μετά και τις πιο πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Μπράιαν Σίνγκερ

στα 10

Αν και το στούντιο είχε υποστηρίξει τον σκηνοθέτη στο παρελθόν, αναγκάστηκε πια να τον απολύσει μετά και τις αντιδράσεις και την γενική κατακραυγή του κόσμου.

Σταματάει η παραγωγή του «Red Sonja» μετά και τις πιο πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Μπράιαν Σίνγκερ

Οι κατηγορίες που προέκυψαν εναντίον του Μπράιαν Σίνγκερ για σεξουαλική παρενόχληση έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καριέρα του σκηνοθέτη. Αρχικά απολύθηκε από την σκηνοθεσία του «Bohemian Rhapsody» και πιο πρόσφατα τα BAFTA απέσυραν το όνομα του από τις φετινές υποψηφιότητες.

Ολα αυτά όμως δεν σταμάτησαν την Millenium Films να θέλει να προσλάβει τον Σίνγκερ, έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων, για να σκηνοθετήσει το reboot του «Red Sonja». Ακόμα και μετά την δημοσίευση των πιο πρόσφατων κατηγοριών για τον σκηνοθέτη (τις οποίος ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά), το στούντιο συνέχισε να τον υποστηρίζει λέγοντας πως «με εισπράξεις πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια του “Bohemian Rhapsody” στο παγκόσμιο box office, είναι μια μαρτυρία για το αξιοσημείωτο όραμα του αλλά και την αξιοπρέπειά του. Γνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ ψευδών ειδήσεων και πραγματικότητας, και είμαστε αρκετά άνετοι με την απόφαση αυτή. Στην Αμερική οι άνθρωποι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.»

Ολο αυτό είχε φυσικά ως αποτέλεσμα τις αντιδράσεις τόσο του κόσμου όσο και φαν της ταινίας, με το στούντιο να αναγκάζεται να βγει να δηλώσει πως «οι προηγούμενες δηλώσεις ακούστηκαν λάθος. Τα θύματα πρέπει να ακουστούν και αυτές οι κατηγορίες πρέπει να πολύ, πολύ στα σοβαρά.»

Διαβάστε ακόμα: Οι σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους, το συνένοχο Χόλιγουντ και η απάντηση του Μπράιαν Σίνγκερ

bryan singer 607

Το αποτέλεσμα; Το στούντιο αναγκάστηκε να βγάλει τον Σίνγκερ από την σκηνοθεσία και η παραγωγή της ταινίας να σταματάει για άλλη μια φορά. Το στούντιο δήλωσε πως «η ταινία δεν βρίσκεται πλέον στην παραγωγή και δεν είναι προς πώληση στο EFM του Βερολίνου.» Το «Red Sonja», βασισμένο στο κόμικ που δημιούργησαν οι Ρόι Τόμας και Μπάρι Σμιθ μέσα από το σύμπαν του Conan, βρίσκεται σε μια κόλαση παραγωγής από το 2008, με ονόματα όπως τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στην παραγωγή και την Ρόζι ΜακΓκάουαν να πρωταγωνιστεί, ενώ το 2011 ακούστηκε και το όνομα της Μέγκαν Φοξ, και λίγο καιρό αργότερα ο Σάιμον Γουέστ του «Con Air» ήθελε να κάνει την ταινία με πρωταγωνίστρια την Αμπερ Χερντ. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν κατάφεραν να γίνουν.

Η ηρωίδα έχει γνωρίσει άλλη μια κινηματογραφική διασκευή των περιπετειών της, το μάλλον ατυχές ομώνυμο φιλμ που σκηνοθέτησε το 1985 ο Ρίτσαρντ Φλάισερ, με πρωταγωνιστές την Μπριγκίτε Νίλσεν και τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Αλλά από ότι φαίνεται θα αργήσουμε να δούμε ξανά την «Red Sonja» στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράιαν Σίνγκερ επιστρέφει στον κόσμο των κόμικ με το reboot του «Red Sonja»

red sonja 607