Buzz

Ο Ρέιφ Φάινς επιστρέφει στην σκηνοθεσία με το «The Beacon»

στα 10

Η νέα ταινία του Ρέιφ Φάινς περιγράφεται ως διαλογισμός προς την οικογένεια, την τάξη, τη φυλή και την ταυτότητα και ξεκινά τα γυρίσματά της σύντομα.

Ο Ρέιφ Φάινς επιστρέφει στην σκηνοθεσία με το «The Beacon»

Ο Ρέιφ Φάιν πέρα από ηθοποιός είναι και σκηνοθετήσεις. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες, με την τελευταία, το «Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι» να έχει κυκλοφορήσει το 2018

Και τώρα, έξι χρόνια μετά, ο Φάινς επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα με μια νέα ταινία με τίτλο «The Beacon». Σύμφωνα με το Deadline ο Φάινς όχι μόνο θα την σκηνοθετήσει αλλά και θα γράψει το σενάριο και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ιντιρα Βάρμα, Τσάρλς Μπαμπάλολα και Αλισον Ολιβερ.

Διαβάστε ακόμα: Η ταινία «Ασπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ αποκτά αμερικάνικο remake

the beacon

Η ταινία περιγράφεται ως διαλογισμός προς την οικογένεια, την τάξη, τη φυλή και την ταυτότητα και, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η πλοκή ακολουθεί τον Τζόσουα Νιάγκα ο οποίος ταξιδεύει στην ύπαιθρο από το Λονδίνο για να περάσει ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με την οικογένεια της κοπέλας του Κας για πρώτη φορά. Φτάνοντας στο Λονδίνο σε πολύ μικρή ηλικία αφού έφυγε από το σπίτι του όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουγκάντα, ο Τζόσουα δεν γνώρισε ποτέ το προνόμιο που απολαμβάνει η οικογένεια του Κας. Περιτριγυρισμένο από τη θάλασσα και το καταπράσινο φυσικό τοπίο, το αγρόκτημα είναι μια όαση, γεμάτη ιδεαλιστικές αντιλήψεις και ζωηρές συζητήσεις μεταξύ του πατέρα της Κας, της θετής της μητέρας και του μακροχρόνιου φίλου της οικογένειας, του Μάικλ. Όμως μια ξαφνική πράξη βίαιου ρατσισμού σε μια τοπική καλοκαιρινή συναυλία καταστρέφει την ειρηνική ατμόσφαιρα αναγκάζοντας τον Τζόσουα και τους γύρω του να αντιμετωπίσουν την άβολη αλήθεια των διαφορών τους.

Το «The Beacon» μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στο Σάφολκ της Βρετανίας μέσα στο καλοκαίρι.