Buzz

O Κουέντιν Ταραντίνο ομολογεί: «Ο Μπραντ Πιτ γυμνός στην ταράτσα ήταν ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω τσόντα»

στα 10

Kάποιος έπρεπε να το πει: καθόλου τυχαίο ότι ο Μπραντ βγάζει το πουκάμισό του και δουλεύει γυμνός στην ταράτσα του «Κάποτε... στο Χόλιγουντ».

O Κουέντιν Ταραντίνο ομολογεί: «Ο Μπραντ Πιτ γυμνός στην ταράτσα ήταν ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω τσόντα»

Οταν συνθέτεις μια ταινία με χιλιάδες αναφορές από την pop culture της εφηβείας σου, ε λογικό είναι να περάσει και κάποια εικόνα από τα πορνό της εποχής. Οχι;

Μιλώντας στην podcast εκπομπή της Εϊμι Σούμερ, «3 Girls, 1 Keith», ο Κουέντιν Ταραντίνο το παραδέχθηκε, αστειευόμενος (ή όχι): «η σκηνή που ο Μπραντ Πιτ γδύνεται στην ταράτσα και επιδιορθώνει την κεραία ημίγυμνος, είναι ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω τσόντα. Φυσικά. Ολες οι τσόντες της εποχές ήθελαν κάποιον να έρχεται για επισκευές στο σπίτι και να γδύνεται...»

Ο Μπραντ Πιτ είχε άποψη για το πώς θα γδυθεί.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μπραντ Πιτ σχολιάζει τον αλκοολισμό, την αποτοξίνωσή του και πόσο διαφορετικός άνθρωπος είναι σήμερα

Brad Pitt Once Upon a Time 607

«Ο Μπραντ είναι ντροπαλός στην πραγματικότητα. Οταν όμως είναι στο ρόλο, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Εγώ του πρότεινα να ξεκουμπώσει σιγά σιγά τα κουμπιά του χαβανέζικου πουκάμισου και μετά να βγάλει και το μακό που φορούσε από κάτω...»

«Και μου λέει: "Αλήθεια τώρα; Θέλεις να χάσεις τόσο χρόνο; Θα τα βγάλω όλα με μια κίνηση"...»

«Σκέφτηκα: σκάσε Κουέντιν και άσε τον μάστερ να κάνει τη δουλειά του. Ακόμα κι ο τρόπος που έβαλε τα γάντια και έπιασε το καλώδιο - macho all the way!»

Brad Pitt GIF

Διαβάστε περισσότερα:

Δείτε εδώ τη σκηνή από το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ»: