Buzz

Προτείνοντας ταινίες σε έναν μελλοθάνατο!

στα 10

Συνέβη στο Reddit: Ενας μελλοθάνατος ζήτησε από τους χρήστες του φόρουμ να του προτείνουν ταινίες για να δει τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Προτείνοντας ταινίες σε έναν μελλοθάνατο!

Περισσότεροι από 1500 χρήστες του Reddit ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενός 43χρονου άντρα, όταν αυτός δήλωσε δημόσια πως του απομένουν δύο μήνες ζωής και ζήτησε μέσα από το φόρουμ τη βοήθεια όσων θα ήθελαν να του προτείνουν ποιες ταινίες πρέπει να δει πριν να πεθάνει.

«Μου φτιάξατε τη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Εχω δει πολλές από αυτές τις ταινίες, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές για να δω. Υπόσχομαι πως θα διασκεδάσω τον καιρό που μου απομένει και θα προσπαθήσω να δω όσες περισσότερες μπορώ.», ήταν η απάντηση του στην τρομακτική ανταπόκριση που είχε το κάλεσμά του.

Οι επιλογές των χρηστών κινούνται μάλλον χωρίς συγκεκριμένο προσανατολισμό (από το «Yozimbo» του Ακίρα Κουροσάβα μέχρι το «Cloud Atlas» και το «Six Feet Under») - κάποιοι επίσης προσφέρθηκαν να μοιραστούν το λογαριασμό τους στο Netflix - αλλά αυτό δεν εμπόδισε την όλη συζήτηση ανάμεσα στον νεαρό άντρα και όσους έσπευσαν να συνδράμουν στην ταινιοθήκη του να μοιάζει με μια συγκινητική σινεφίλ συζήτηση ζωής.

2

Μαζί με τις προτάσεις τους, οι χρήστες του Reddit έστειλαν μηνύματα αγάπης στον 43χρονο άνδρα, ενώ κάποιος του πρότεινε να αφήσει τις ταινίες και να κάνει κάτι τρελό, όπως το να κλέψει μια τράπεζα, για να πάρει την εξής απάντηση:

«Ειλιρκινά νομίζω ότι έζησαν μια καλή ζωή. Πέρασα χαρές και λύπες, αλλά ήμουν χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος τώρα. Δεν έχω εγκαταλείψει την ελπίδα ακόμη, δεν θα εγκαταλείψω. Θα προσπαθήσω να αποκομίσω ό,τι καλύτερο από αυτήν την περιπέτεια και δεν θέλω κανέναν να με λυπάται. Πάντα στο μυαλό μου έχω την εξής σκέψη: Δεν είναι τα χρόνια που περνάς στη ζωή σου, αλλά η ζωή που περνάς μέσα στα χρόνια.»

Δείτε αναλυτικά όλα όσα συμβαίνουν στο Reddit σαν συνέχεια αυτής της παράξενης, μελοδραματικής, αλλά τόσο αφοπλιστικής ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη: