Buzz

O Νταν Τράχτενμπεργκ θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του «Κυνηγού»

στα 10

Με τίτλο με τίτλο «Badlands» ο Κυνηγός βγαίνει και πάλι παγανία, με την παραγωγή της ταινίας να ξεκινά κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

O Νταν Τράχτενμπεργκ θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του «Κυνηγού»

Η ταινία «Θήραμα» του 2022 σε σκηνοθεσία του Νταν Τράχτενμπεργκ ήταν, μετά από αρκετό καιρό, μια από τις καλύτερες ταινίες που εξελίσσονταν στο σύμπαν του «Κυνηγού». Κάνοντας πρεμιέρα κατευθείαν στο Hulu (και στο Disney+ στα μέρη μας) έκανε τη μεγαλύτερη σε τηλεθέαση πρεμιέρα για την πλατφόρμα, κερδίζοντας τις περισσότερες ώρες τηλεθέασης τις πρώτες τρεις ημέρες της μεταξύ όλων των τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Φυσικό είναι λοιπόν η Disney να μην αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Ετσι μια ακόμα ταινία βασισμένη στον κόσμο και τους χαρακτήρες του «Κυνηγού» βρίσκεται στα σκαριά από την 20th Century Studios με τον Τράχτενμπεργκ να αναλαμβάνει και πάλι την σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νόα Χόλεϊ μιλά την εμπλοκή του Ρίντλεϊ Σκοτ στην σειρά του «Alien»

prey

Η ταινία θα έχει τίτλο «Badlands» και μέχρι στιγμής μπορεί η πλοκή της παραμένει ακόμα άγνωστη, ή για το εάν θα αποτελεί σίκουελ της προηγούμενής ταινίας (η οποία εξελίσσεται 1719) ή θα εξελίσσεται σε κάποια άλλη χρονική περίοδο, αλλά γνωρίζουμε ότι το σενάριό της θα το γράψουν ο Πάτρικ Αϊσον σε συνεργασία με τον Τράχτενμπεργκ, ενώ η παραγωγή της αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2024.

Πάντως για την ώρα όμως ο Τράχτενμπεργκ παραμένει απασχολημένος. Εχοντας σκηνοθετήσει, πέρα από το «Prey», και το «10 Cloverfield Lane» αλλά και τον πιλότο της σειρά «The Boys» του Amazon, ο Τράχτενμπεργκ θα σκηνοθετήσει κι ένα επεισόδιο από τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του «Stranger Things», όπως ανακοινώθηκε από το Netflix.