Buzz

Πώς; Τι; Ποιος επιστρέφει στο «The Good Wife»;

στα 10

O Γουίλ επιστρέφει στο «Good Wife». Αν η απάντησή σας είναι ερώτηση, «ποιος είναι ο Γουίλ», μη διαβάσετε παρακάτω...

Πώς; Τι; Ποιος επιστρέφει στο «The Good Wife»;

Ο μεγάλος έρωτας της Αλίσια, ο Γουίλ Γκάρντνερ, το πιο μεγάλο σοκ, η μεγαλύτερη ανατροπή, η αδικοχαμένη ευκαιρία της σειράς επιστρέφει, λίγο πριν ολοκληρωθεί κι ο τελευταίος κύκλος του «Good Wife». Κι όσοι δεν καταλαβαίνετε γιατί αυτό να είναι περίεργο, μη διαβάσετε παρακάτω. Spoilers. Ολοι οι υπόλοιποι ξέρετε πολύ καλά.

Είχαμε γράψει τότε: Οι αντιδράσεις για το 15ο επεισόδιο της -αναπόφευκτα πια, ιστορικής- 5ης σεζόν του «Good Wife» άρχισαν από πολύ πράες προειδοποιήσεις πράων insiders στο twitter λίγο πριν την προβολή («οι φανς της σειράς θα θέλουν να δουν το νέο επεισόδιο ζωντανά», προειδοποίησε ο Μαρκ Χάρις του Grantland), έγιναν όπως συνήθως συμβαίνει ένα μικρό ωστικό κύμα από tweets θεατών που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, και κατέληξαν σε κατ’ιδίαν συζητήσεις με φίλους και γνωστούς που ξεκινούσαν με «TI EGINE?????????SJFKFHUHEIUHIOEJHFHIEOI O3IOJFCJDBNJJFCJDBNJBEFIHOUE9U32UBHKFBJKFEBJLDQIHIFHHIPJF323I» (αληθινή αντίδραση φίλης) και έφταναν μέχρι μονολόγους που έμοιαζαν να έχουν βγει από κάποια χαλασμένη ηχογραφημένη λούπα («ΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΑ, ΤΙ, Γ-Ι-Α-Τ-Ι-» κλπ), πάντα σε all caps. «Ο Γουίλ είναι νεκρός». Διάβολε, Ρόμπερτ και Μισέλ Κινγκ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανασκόπηση του επεισοδίου: «The Good Wife»: Αλλάζοντας τα δεδομένα στην spoiler era της τηλεόρασης

Josh Charles good wife 607 1

Josh Charles good wife 607 2

Σήμερα όμως έχουμε νέα. Ο Γουίλ επιστρέφει. Οχι φυσικά με τον τρόπο που περιμένου, πχ οι φανς του «Game of Thrones» την νεκρανάσταση του Τζον Σνόου. Πιο απλά, ο Τζος Τσαρλς δέχθηκε να γυρίσει ένα flash back, με ολοκαίνουργιο υλικό, για να ενταχθεί στα επόμενα επεισόδια που οδηγούν στο μεγάλο φινάλε της σειράς. Αυτή η «newly-created flashback sequence» θα έχει να κάνει με τον ανεκπλήρωτο έρωτα με την Αλίσια και την ανάγκη της να αντιμετωπίσει το ανείπωτο πένθος της και να προχωρήσει μπροστά.

Αυτά είναι. Ανυπομονούμε!

Josh Charles good wife 607

Διαβάστε περισσότερα: