Buzz

O Μάικλ Μουρ έχασε το φινάλε του «The Good Wife». Και είναι τσαντισμένος!

στα 10

Το DVR του δεν έγραψε τα τελευταία 20 λεπτά του τελευταίου επεισοδίου του 5ου κύκλου. Κι αυτό ήταν μια ακόμη ευκαιρία να ανακαλύψει τι πάει στραβά με την Αμερική!

O  Μάικλ Μουρ έχασε το φινάλε του «The Good Wife». Και είναι τσαντισμένος!

Οταν δεν κάνει πολιτικά ντοκιμαντέρ ή δεν καταγγέλλει κάτι, ο Μαικλ Μουρ, σκηνοθέτης του «Bowling for Columbine» και του «Fahrenheit 9/11», βλέπει μανιωδώς «The Good Wife». Αλλά όπως φαίνεται, ακόμη και το να βλέπει «The Good Wife», έχει πολιτική χροιά γι αυτόν.

Το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της σειράς ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή με 40 λεπτά καθυστέρηση αφού, ο αγώνας μπάσκετ που προηγήθηκε άργησε να τελειώσει. Ετσι το DVR του Μάικλ Μουρ, το οποίο είχε προγραμματίσει για να γράψει το επεισόδιο, έγραψε μόνο τα είκοσι πρώτα λεπτά της σειράς κάνοντάς τον να χάσει το «το πιο σημαντικό επεισόδιο στην ιστορία αυτής της συναρπαστικής σειράς» όπως έγραψε στο facebook του. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί:

Σε πιο προηγμένες χώρες, όπως η Ιρλανδία, η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία, ή στις Σκανδιναβικές, έχουν DVR που γράφουν ένα επεισόδιο όταν ΞΕΚΙΝΑ και δεν σταματούν να γράφουν μέχρι να τελειώσει, ασχέτως με το τι ώρα είναι. Ετσι αν ο τηλεοπτικός οδηγός λέει ότι το «The Good Wife» παίζεται από τις 9 μέχρι τις 10 αλλά στην πραγματικότητα δεν ξεκινά παρά στις 9:40, τότε μόνο το μηχάνημα θα αρχίσει να γράφει. Αν ο αγώνας αργήσει να τελειώσει, κανένα πρόβλημα. Το μηχάνημα γράφει και πέρα από τον χρόνο που του είχες ορίσει. Ακούγεται εύκολο όχι; Οπότε γιατί δεν έχουμε αυτά τα μηχανήματα στην Αμερική; Γιατί δεν είμαστε πια #!! Και είναι δύσκολο για τους περισσότερους Αμερικάνους να το χωνέψουν αυτό. Είμαστε τόσο πίσω από τόσες πολλές χώρες σε τόσους πολλούς τομείς και δεν έχουμε καν ιδέα πόσο πολύ. Το ότι βρισκόμαστε 30οι στην κατάταξη των χωρών των οποίων οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν απλές μαθηματικές πράξεις θα έπρεπε να είναι ένα από τα πολλά ανησυχητικά σημάδια.

Ολη μέρα σήμερα οι τηλεθεατές της σειράς, θρηνούσαν για το πως δεν κατάφεραν να δουν το σοκαριστικό τέλος του επεισοδίου και ότι χάρη- ή μάλλον εξ αιτίας των social media το φινάλε τους αποκαλύφθηκε και η έκπληξη καταστράφηκε. Τόσο συγκινητικές στιγμές σπάνια συναντάμε πια στα κανάλια που είναι ελεύθερα για όλους. Η καλή τηλεόραση υποθέτω, ήταν καλύτερη όταν την βλέπαμε όλοι μαζί.

Και για όσους βιαστείτε να σχολιάσετε ότι η εύκολη λύση θα ήταν να μαγνητοσκοπήσεις και τις σειρές μετά το «The Good Wife» ώστε να χωρέσει όλο, εχω να πω: Α) ίσως ξέρετε ότι την Κυριακη το βράδυ υπάρχουν κι άλλες εξαιρετικές σειρές, όπως το «Girls» ή το «Walking Dead» και το DVR δεν σου επιτρέπει να γράψεις περισσότερες από δύο σειρές τη φορά και Β) ότι αυτή η λύση μου θυμίζει τον προπάππο μου που γύρω στα 1915 αποφάσισε να κρατήσει το άλογό του ώστε να τραβήξει το αυτοκίνητο με αυτό, αν το αυτοκίνητο χάλαγε.

Υ.Γ. Οι Κινέζοι έχουν ήδη 9 bullet trains που διασχίζουν με χαρά την χώρα τους. Εμείς φυσικά δεν έχουμε κανένα.

Νομίζουμε πως κάποιος πρέπει να μιλήσει στον Μάικλ Μουρ για υπηρεσίες όπως το Hulu. Εν τω μεταξύ αν εσείς είδατε το φινάλε του «Good Wife» διαβάστε αυτό το κείμενο, αν όχι, αποφύγετε το σαν τον... Μάικλ Μουρ, αφού προφανώς περιέχει spoilers.