Buzz

Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ έδωσε ένα μικρό update για τις ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής»

στα 10

Τελικά φαίνεται πως η all female cast ταινία της Μάργκο Ρόμπι δεν έχει ακυρωθεί και πως ο ίδιος ο Μπρουκχάιμερ προσπάθησε να φέρει τον Τζόνι Ντεπ στο επερχόμενο reboot του franchise.

Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ έδωσε ένα μικρό update για τις ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Για την Disney το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα, κερδίζοντας 4.5 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office μέσα από πέντε ταινίες. Και μπορεί οι φήμες για μια έκτη ταινία να κρατούσαν για καιρό, αλλά μετά τα όσα έγιναν με τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, τα πάντα γύρω από αυτή φαίνεται πως πάγωσαν.

Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που οι τελευταίοι «Πειρατές της Καραϊβικής» έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες, αλλά για την Disney το francise σίγουρα δεν έχει πεθάνει μιας και ήδη έχουν ακουστεί διάφορα για δυο ταινίες βασισμένες σε αυτή.

Το 2020 μια ιδέα για μια ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην οποία θα πρωταγωνιστούσαν μόνο γυναίκες, με την Μάργκο Ρόμπι να αντικαθιστά τον Τζακ Σπάροου του Ντεπ, υπήρχε στα σκαριά. Το σενάριο της ταινίας το οποίο είχε αναλάβει η Κριστίνα Χότζον, γνωστή από το «Birds of Prey», και με την Ρόμπι πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλαμβάνει και την παραγωγή της ταινίας με το στούντιο της LuckyChap, φαίνεται τελικά πως απορρίφθηκε.

Η άλλη είναι ένα reboot του franchise σε σενάριο Τζεφ Νέιθασον, ο οποίος έγραψε το σενάριο του «The Young Woman and the Sea», με την Ντέιζι Ρίντλεϊ για το Disney+.

pirates of the caribbean-dead men main

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ ετοιμάζει ένα reboot των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Αλλα ο παραγωγός των ταινιών Τζέρι Μπρουκχάιμερ, σε μια συνέντευξή που έδωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly, είπε πως τελικά και οι δυο έχουν μια αρκετά σοβαρή πιθανότητα να γίνουν πραγματικότητα. «Είναι δύο διαφορετικές ταινίες. Ελπίζουμε να τις κάνουμε και τις δυο και νομίζω ότι η Disney συμφωνεί ότι θέλουν πραγματικά να κάνουν την ταινία με την Μάργκο». Ο Μπρουκχάιμερ πρόσθεσε, σχετικά με τη δεύτερη ταινία πως «νομίζω ότι [ο Τζεφ Νέιθανσον] τα κατάφερε. Εχει μια καταπληκτική τρίτη πράξη. Απλώς πρέπει να φτιάξουμε λίγο το πρώτο και το δεύτερο και μετά θα φτάσουμε εκεί. Εγραψε όμως μια σπουδαία τρίτη πράξη».

Μιας και θα είναι reboot ο Τζόνι Ντεπ δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε αυτή, αλλά ο Μπρουκχάιμερ είπε πως προσπάθησε να τον βάλει κάπου. «Είναι ένα reboot, αλλά αν ήταν στο χέρι μου, θα ήταν σε αυτό. Τον αγαπώ. Είναι καλός φίλος. Είναι καταπληκτικός καλλιτέχνης και έχει μοναδική εμφάνιση».