Buzz

Πώς σας φαίνεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ ως «Cyrano» σε μιούζικαλ που θα σκηνοθετήσει ο Τζο Ράιτ και τη μουσική γράφουν οι National;

στα 10

Ο Ντίνκλατζ έχει παίξει το ρόλο και στο θέατρο, αλλά αυτή η μιούζικαλ διασκευή μοιάζει αρκετά φιλόδοξη.

Πώς σας φαίνεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ ως «Cyrano» σε μιούζικαλ που θα σκηνοθετήσει ο Τζο Ράιτ και τη μουσική γράφουν οι National;

Το μυθιστόρημα του Εντμόν Ροστάν, «Cyrano de Bergerac», έχει μεταφερθεί άπειρες φορές σε θεατρικά σανίδια και οθόνες, καθώς όλοι πειραματίζονται με μία δική τους ιδέα για να αφηγηθούν την ιστορία του Γάλλου στρατιώτη με το μεγάλο ταλέντο στην ποίηση και την ακόμα πιο μεγάλη μύτη - ένα χαρακτηριστικό που τον κάνει να κρύβεται από την αγάπη και να μην τολμά να ομολογήσει τον έρωτά του για την μακρινή ξαδέλφη του, την όμορφη Ρωξάνη. Της στέλνει ρομαντικά γράμματα από το μέτωπο, αλλά τα υπογράφει με άλλο όνομα - αυτό του ντροπαλού στρατιώτη Κριστάν. Κι ένα μεγάλο μπέρδεμα ξεκινά.

Από τον Χοσέ Φερρέρ (1950) μέχρι τον Ζεράρ Ντεπερντιέ (1990), κι από τον Πιερ Μανιέ (1925) μέχρι τον Στιβ Μάρτιν («Roxanne», 1987) πάρα πολλοί έχουν ερμηνεύσει τον σωματικά παραμορφωμένο και ψυχικά μεγαλειώδη ήρωα που πρέπει να ξεπεράσει τους περιορισμούς της εμφάνισής του για να επιτρέψει στον εαυτό του να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Διαβάστε κι αυτό: Αυτές είναι οι 5 αγαπημένες ταινίες του Πίτερ Ντίνκλατζ

Cyrano 607 Xέιλι Μπένετ & Πίτερ Ντίνκλατζ από το πρόγραμμα της θεατρικής τους παράστασης

Σήμερα, διαβάζουμε ότι ο επόμενος θα είνα ο Πίτερ Ντίνκλατζ. Ο αγαπημένος «Τίριον» του Game of Thrones, έπαιξε τον Cyrano στο θέατρο και τώρα ετοιμάζεται να τον ερμηνεύσει και στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ («Η Γυναίκα στο Παράθυρο», «Η Πιο Σκοτεινή Ωρα», «Αννα Kαρένινα») για το στούντιο της MGM.

Κι όχι μόνο αυτό: η ταινία θα είναι μιούζικαλ. Η σύζυγος του Ντίνκλατζ, Ερικα Σμίντ, έκανε την σεναριακή μεταφορά κι έγραψε και το λιμπρέτο, ενώ τα μέλη της μπάντας των The National θα υπογράψουν την μουσική και τα τραγούδια της ταινίας.

Στο ρόλο της Ρωξάνης, η συμπρωταγωνίστρια του Ντίνκλατζ και στην θεατρική παράσταση, Xέιλι Μπένετ (κινηματογραφικά την είδαμε πρόσφατα στο «Swallow» και περιμένουμε να την απολαύσουμε και στο «Hillbilly Elegy» του Ρον Χάουαρντ). Το καστ πλαισιώνουν οι Μπεν Μέντελσον («Babyteeth») και Μπράιαν Τάιρ Χένρι.

Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και τα γυρίσματα, ή για πότε το στούντιο της MGM θα προγραμματίσει την πρεμιέρα.

Διαβάστε περισσότερα: