Buzz

Καλώς τον Πίτερ Ντίνκλατζ!

στα 10

Με τους φανατικούς του «Game of Thrones» να μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες μέχρι την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, μας άρεσε που είδαμε τον πιο cool από όλους τους πρωταγωνιστές να αποχωρίζεται την πανοπλία του...

Καλώς τον Πίτερ Ντίνκλατζ!

O Τίριον Λάνιστερ, λίγο πριν ξεκινήσει τον 4ο κύκλο μηχανορραφιών στο «Game of Thrones» (έναν δύσκολο για τον ήρωα κύκλο, όπως κι ο ίδιος ομολογεί στο featurette βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της σειράς), βγάζει για λίγο την πανοπλία του κι επιτρέπει στον χαρισματικό ηθοποιό που τον υποδύεται να μιλήσει, για άλλα πράγματα εκτός σειράς. Ο 44χρονος Πίτερ Ντίνκλατζ λοιπόν, φοράει το κουστούμι του και φωτογραφίζεται για το αμερικανικό Esquire Μαρτίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ένα μικρό preview της συνέντευξης και χαζέψτε τη φωτογράφηση:

Για το ύψος του «Εμ... πόσο ψηλός ήταν ο Λίνκολν; ΟΚ εκείνος είναι ένα εμβληματικό πρόσωπο στην Ιστορία της Αμερικής και της ανθρωπότητας κι εγώ δεν είμαι τίποτα. Λέμε ότι ήταν γίγαντας, αλλά δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς ήταν το ύψος του, έτσι δεν είναι;

Ποιο είναι το πιο σοκαριστικό γεγονός που του έχει συμβεί; «Περπατούσα την Μέλροουζ Αβενιου και ένας τύπος πάνω σε μια μηχανή στο φανάρι με κοίταζε επίμονα. Με κάρφωνε επίμονα, με νόημα και μετά γκάζωσε, όρμηξε στην κίνηση, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και... πέθανε ακαριαία. Μπροστά στα μάτια μου. Βρισκόμαστε στο Λος Αντζελες, όπου κανείς δεν περπατάει. Ο δρόμος ήταν άδειος. Ξαφνικά κυριάρχησε αυτή η ησυχία, αυτή η ησυχία που προηγείται κάθε τραγωδίας. Ενιωσα ότι ήμουν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος πέθανε...»

1

Οι συναντήσεις του με τους φαν «Μου έχει μείνει μία περίπτωση. Μία κοπέλα. Την είδα να κλαίει και τη ρώτησα τι συμβαίνει. Μου απάντησε ότι πέθανε το αγόρι της εκείνη την μέρα και ότι το «The Station Agent» ήταν η αγαπημένη του ταινία. Και ότι δεν πιστεύει ότι έπεσε πάνω μου γιατί αυτό της φαίνεται σαν σημάδι από εκείνον. Και με ρώτησε αν μπορεί να έχει μια αγκαλιά, και φυσικά την πήρα μια αγκαλιά. Φυσικά υπάρχουν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που παίρνουν συνεχώς φωτογραφίες σου με τα κινητά τους. Αλλά υπάρχουν και φαν σαν αυτή την κοπέλα. Με συγκίνησε η συνάντησή μας γιατί ήταν ειλικρινής και αθώα και σπαραχτική...»

2

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones»:


3

Κολλήστε κι άλλο με το «Game of Thrones»: