Buzz

Ο Πάτρικ Γουίλσον υπερασπίζεται το «Watchmen» του Ζακ Σνάιντερ

στα 10

Οπως λέει ο ίδιος είναι η μοναδική ταινία την οποία έχει δει και μετά την πρεμιέρα της.

Ο Πάτρικ Γουίλσον υπερασπίζεται το «Watchmen» του Ζακ Σνάιντερ

Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες που βλέπουν τις ταινίες τους παραπάνω από μια φορές. Είναι ίσως το άγχος που τους προκαλούν τα λάθη και οι όποιες ατέλειες μπορούν παρατηρήσουν με κάθε παραπάνω θέαση. Κάτι που φαίνεται πως ισχύει και για τον Πάτρικ Γουίλσον, τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα», με εξαίρεση μια και μόνο ταινία.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast ReelBlend, ο Γουίλσον αποκάλυψε πως το «Watchmen» του Ζακ Σνάιντερ είναι η μοναδική ταινία που έχει δει παραπάνω από μια φορά. «Είναι η μόνη μου ταινία που έχω παρακολουθήσει και μετά από την πρεμιέρα. Ηθελα απλώς να τη δω και μεγαλύτερος πια, ως σκηνοθέτης.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ζακ Σνάιντερ ήθελε να κάνει μια ακατάλληλη ταινία «Star Wars»

watchmen

H ταινία του Σνάιντερ μπορεί να μην πήρε και τις καλύτερες κριτικές όταν κυκλοφόρησε, αλλά για ο Γουίλσον την υπερασπίζεται ακόμα και σήμερα. «Ηξερα ότι ο Ζακ ήταν μπροστά από την εποχή του. Είναι παράξενο να λες ότι το κοινό δεν ήταν έτοιμο για αυτό. Χρειάζεσαι όμως μια τέτοια ταινία. Χρειάζεστε ταινίες τόσο σκοτεινές για να βγουν «Οι Εκδικητές» τόσο φωτεινές. Πιστεύω σε αυτό. Θα ήθελα να κάνω αυτήν την ταινία τώρα. Θα ήταν τόσο φοβερό», δήλωσε ο Γουίλσον.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του Γουίλσον που αναφέρεται στου «Watchmen».