Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ ήθελε να κάνει μια ακατάλληλη ταινία «Star Wars»

στα 10

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, η ταινία απορρίφθηκε αμέσως από την Lucasfilm.

Ο Ζακ Σνάιντερ ήθελε να κάνει μια ακατάλληλη ταινία «Star Wars»

Η διαστημική όπερα του Ζακ Σνάιντερ «Rebel Moon» θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix όπου, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της ταινίας, θυμίζει αρκετά τους «Εφτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάουα, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τους στρατούς του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου και στη συνέχεια στέλνει μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες και θα τους βοηθήσει να αντισταθούν στις στρατιές του.

Επίσης αυτό που γνωρίζαμε ήδη ήταν ότι η ταινία προέρχεται από μια ιδέα για μια ταινία «Star Wars» την οποία είχε δώσει στην Lucasfilm λίγο καιρό μετά από την απόκτησή της από την Disney και την απέρριψε. Και τώρα, μιλώντας στο Empire, o Σναίντερ αποφάσισε να δώσει μερικές περισσότερες πληροφορίες γύρω από την «Star Wars» ταινία του που δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Το «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ θα κυκλοφορήσει και σε R-rated extended εκδοχή

rebel moon

O Σνάιντερ είπε πως βρήκε την σωστή χρονική στιγμή να πει την ιδέα του για μια ταινία «Star Wars» στον Τζορτζ Λούκας και την Lucasfilm, αλλά δεν προχώρησε πουθενά επειδή από την αρχή ήθελε να πει μια νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες αλλά και με μια πιο ακατάλληλη ενήλικη ατμόσφαιρα. «Του είπα πως δεν θέλω κανέναν από τους χαρακτήρες σου. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με γνωστούς χαρακτήρες, θέλω απλώς να κάνω τα δικά μου πράγματα. Αλλά του είπα στην αρχή ότι θέλω να κάνω μια ταινία R-rated. Απορρίφθηκε αμέσως.»

Και συνέχισε λέγοντας «ήξερα ότι ήταν υπερβολικό αυτό που ζήτησα, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά όσο πιο βαθιά έμπαινα σε αυτό το πρότζεκτ, συνειδητοποίησα ότι πιθανότατα δεν θα ήταν ποτέ αυτό που ήθελα».

Πάντως το «Rebel Moon» θα είναι σίγουρα όπως το ήθελε ο ίδιος, μιας και στο Netflix θα κυκλοφορήσει αρχικά την ταινία ως PG-13, αλλά του έδωσε το πράσινο φως να το κάνει και μια R-rated εκδοχή. με όση βία θέλει ο ίδιος, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα στην πλατφόρμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σοφία Μπουτέλα, Τσάρλι Χάναμ, Ντζιμόν Χούνσου, Ντούνα Μπέι, Ρέι Φίσερ, Στουάρτ Μάρτιν, Κάρι Ελγουις, Κάρι Στολ, Μίσιελ Χούισμαν, Αλφονσο Χερέρα, Εντ Σκρέιμ , Φρα Φι, Κλεοπάτρα Κόλμαν, Αντονι Χόπκινς και Τζίνα Μαλόουν και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.