Buzz

Το «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ θα κυκλοφορήσει και σε R-rated extended εκδοχή

στα 10

Η επική διαστημική όπερα του Σνάιντερ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Το «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ θα κυκλοφορήσει και σε R-rated extended εκδοχή

Μια από τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της φετινής χρονιάς είναι και η διαστημική όπερα «Rebel Moon» σε σκηνοθεσία του Ζακ Σνάιντερ. Και μπορεί η ταινία να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Δεκέμβριο αλλά έχουμε κάποια νέα τα οποία αποκαλύπτουν την (υπέρμετρη) φιλοδοξία του Σνάιντερ για τη νέα του ταινία.

Σύμφωνα με το /Film το διαστημικό έπος του Σνάιντερ θα χωριστεί σε δυο ταινίες και θα κάθε μία από αυτές θα επανακυκλοφορήσει σε μια R-rated extended εκδοχή τους. Στην ουσία θα κυκλοφορήσουν τέσσερις (!!!) ταινίες, οι οποίες ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή διάρκειά τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα δυο πρώτα μέρη θα βγουν στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου, με την ημερομηνία των R-rated extended εκδοχών να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Διαβάστε ακόμα: Και ο Αντονι Χόπκινς στο «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ

rebel moon

Σε παραγωγή του Netflix, η νέα ταινία του Σνάιντερ προέρχεται από μια ιδέα για μια ταινία «Star Wars» την οποία είχε δώσει στην Lucasfilm λίγο καιρό μετά από την απόκτησή της από την Disney και την απέρριψε. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία θυμίζει αρκετά τους «Εφτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάουα, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τους στρατούς του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου και στη συνέχεια στέλνει μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες και θα τους βοηθήσει να αντισταθούν στις στρατιές του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σοφία Μπουτέλα, Τσάρλι Χάναμ, Ντζιμόν Χούνσου, Ντούνα Μπέι, Ρέι Φίσερ, Στουάρτ Μάρτιν, Κάρι Ελγουις, Κάρι Στολ, Μίσιελ Χούισμαν, Αλφονσο Χερέρα, Εντ Σκρέιμ , Φρα Φι, Κλεοπάτρα Κόλμαν, Αντονι Χόπκινς και Τζίνα Μαλόουν.