Buzz

Και ο Αντονι Χόπκινς στο «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ

στα 10

Θα δανείσει τη φωνή του σε ένα ρομπότ με το όνομα Τζίμι.

Και ο Αντονι Χόπκινς στο «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ

Τα γυρίσματα μπορεί να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες για τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ «Rebel Moon», αλλά συνεχίζει να προσθέτει ονόματα στο ήδη μεγάλο και εντυπωσιακό του καστ. Ενα από αυτά είναι και εκείνο του Αντονι Χόπκινς, ο οποίο θα δανείσει την φωνή του σε ένα ρομπότ με το όνομα Τζίμι, έναν απίστευτα ευαίσθητο μηχανοποιημένο ρομπότ μάχης JC1435 και κάποτε υπερασπιστή του σκοτωμένου Βασιλιά.

Το νέο αυτό επιβεβαίωσαν ο Σνάιντερ και το Netflix, με τον πρώτο να ανεβάζει και μια φωτογραφία του ρομπότ Τζίμι στην ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντονι Χόπκινς θα παίξει τον ρόλο του Σίγκμουντ Φρόιντ στην ταινία «Freud’s Last Session»

Σε παραγωγή του Netflix, η νέα ταινία του Σνάιντερ προέρχεται από μια ιδέα για μια ταινία «Star Wars» την οποία είχε δώσει στην Lucasfilm λίγο καιρό μετά από την απόκτησή της από την Disney και την απέρριψε. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία θυμίζει αρκετά τους «Εφτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάουα, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τους στρατούς του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου και στη συνέχεια στέλνει μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες και θα τους βοηθήσει να αντισταθούν στις στρατιές του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σοφία Μπουτέλα, Τσάρλι Χάναμ, Ντζιμόν Χούνσου, Ντούνα Μπέι, Ρέι Φίσερ, Στουάρτ Μάρτιν, Κάρι Ελγουις, Κάρι Στολ, Μίσιελ Χούισμαν, Αλφονσο Χερέρα, Εντ Σκρέιμ , Φρα Φι, Κλεοπάτρα Κόλμαν και Τζίνα Μαλόουν.