Buzz

O Πίτερ Τζάκσον αποχαιρετά τον Μπίλμπο Μπάγκινς

στα 10

Ενας, ένας οι ηθοποιοί της τριλογίας του «Hobbit» τελειώνουν τις σκηνές τους και αποχωρούν από τη Μέση Γη και τη συντροφιά του Πίτερ Τζάκσον. Και αυτός τους αποχαιρετά όπως τους αρμόζει...

O Πίτερ Τζάκσον αποχαιρετά τον Μπίλμπο Μπάγκινς

Μετά τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του Ιαν ΜακΚέλεν / Γκάνταλφ, ο Πίτερ Τζάκσον ήρθε η στιγμή να πει αντίο στον Μπίλμπο Μπάγκινς, αφού οι σκηνές του Μάρτιν Φρίμαν στην τριλογία του «Hobbit» ολοκληρώθηκαν, σε αυτό το νέο κύκλο γυρισμάτων που διήρκεσε 10 εβδομάδες και γυρίστηκαν σκηνές που έλειπαν από τη δεύτερη και την τρίτη ταινία αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της Μάχης των Πέντε Στρατών.

«Σήμερα, ο Μάρτιν Φρίμαν έκανε το τελευταίο γυρίσμα σαν Μπίλμπο Μπάγκινς. Το τέλος δυόμιση απίστευτων χρόνων. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον για το ρόλο - ένα χαρακτήρα που ο Μάρτιν ανέθρεψε και τελειοποίησε με αγάπη και μεγαλειώδη ικανότητα. Εχουμε ήδη πει γεια στα ξωτικά μας, στους ανθρώπους, στου μάγους και τώρα στο χόμπιτ. Μπαίνουμε στις τελευταίες δύο εβδομάδες των συμπληρωματικών γυρισμάτων μας και υπάρχουν παντού μόνο νάνοι. Αυτά τα γυρίσματα υπήρξαν έντονα και θουρβώδη. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το υλικό που τραβάμε. Οι δύο επόμενες ταινίες θα είναι φανταστικές.»

2

Λίγη ώρα αργότερα από τη δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας, μια άλλη πόζα έκλεψε την παράσταση και δεν ήταν άλλη από την κοινή φωτογραφία του Μάρτιν Φρίμαν και του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (βλ. «Sherlock»), αφού ο τελευταίος υποδύεται στο «The Desolation of the Smaug» τον ίδιο τον Δράκο Νοσφιστή με την τεχνική του motion capture.

2

Διαβάστε περισσότερα: