Buzz

Το δεύτερο μέρος του «Hobbit» έχει αφίσα και τρέιλερ

στα 10

Με αφίσα και τρέιλερ για το δεύτερο μέρος του «Hobbit» με τίτλο «The Desolation of Smaug», ανοίγει ο χορός των υλικών που θα μας οδηγήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013.

Το δεύτερο μέρος του «Hobbit» έχει αφίσα και τρέιλερ

Update 17.06: Τώρα έχει και featurette! Δείτε στο τέλος του κειμένου το 6λεπτο video με τους συντελεστές που μιλούν για τα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Ζηλανδία.

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους μέχρι την μεγάλη αναμέτρηση με τον δράκο Σμογκ, τα αξιαγάπητα χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον επανέρχονται για να υπενθυμίσουν σε όλους πως θα βρίσκονται στην επικαιρότητα για πολύ ακόμη, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα τριλογία της Μέσης Γης.

Με ένα νέο πόστερ, μια φωτογραφία της Εβαντζελίν Λίλι (θυμηθείτε την ως Κέιτ στο «Lost») στο ρόλο της Τόριελ, φρουρό των ξωτικών, και ένα τρέιλερ, ο Τζάκσον ανοίγει την όρεξη για το δεύτερο μέρος του «Hobbit», προσπαθώντας από τη μία να εξάψει το ενδιαφέρον μετά την πρώτη ταινία και από την άλλη να επιδείξει ανωτερότητα απέναντι στα blockbuster της χρονιάς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το πόστερ, αλλά και το τρέιλερ που δεν νομίζουμε πως έρχεται να εξάψει καμία φαντασία αφού μοιάζει για ακόμη μια φορά πανομοιότυπο όχι μόνο με την πρώτη ταινία αλλά και ολόκληρη τη φαντασμαγορία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».


2

4

Μέχρι νεωτέρας διαβάστε τη γνώμη του Flix για το πρώτο μέρος του «Hobbit» εδώ.