Buzz

Ο Μπαζ Λούρμαν τραυματίζεται στο σετ του «Υπέροχου Γκάτσμπι»

στα 10

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Υπέροχου Γκάτσμπι» μια μέρα πριν το προδιαγεγραμμένο διάλειμμα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, λόγω τραυματισμού του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν.

Ο Μπαζ Λούρμαν τραυματίζεται στο σετ του «Υπέροχου Γκάτσμπι»

Η 125 εκ. δολαρίων υπερπαραγωγή του Μπαζ Λούρμαν είναι κάπως άτυχη. Πολλές μέρες γυρίσματος ακυρώθηκαν στο Σίδνεϊ λόγω βροχής και τώρα ένα ατύχημα τράβηξε χειρόφρενο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Από ό,τι διαβάζουμε σε γύρισμα σε μικρό χώρο, ο Λούρμαν δεν μπόρεσε να αποφύγει την απότομη κίνηση ενός γερανού και, παρόλο που έσκυψε, συγκρούστηκε με την κάμερα που του άνοιξε το κεφάλι.

Ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα και ακτινογραφίες. Διαπιστώθηκε διάσειση και τα γυρίσματα διακόπηκαν.

«Ετσι κι αλλιώς θα σταματούσαμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων» δήλωσε ο παραγωγός Αντον Μόνστεντ. «Ομως έχουμε μείνει πίσω, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Προηγείται η υγεία του Μπαζ, οπότε μία μέρα λιγότερη δεν σημαίνει καταστροφή...»

Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του «Υπέροχου Γκάτσμπι» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Κάρεϊ Μάλιγκαν και τον Τόμπι Μαγκουάιρ και αν δεν σας φτάσουν χαζέψτε και τις ανεπίσημες των παπαράτσι από τα πρώτα γυρίσματα...