Buzz

Ο Μόργκαν Φρίμαν σε διαφημιστικό για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών!

στα 10

Ενώνοντας τη φωνή του με αρκετούς σταρ του Χόλιγουντ που στηρίζουν την ισότητα των δικαιωμάτων των γκέι ζευγαριών στο γάμο, ο Μόργκαν Φρίμαν διηγείται την πολιτική τηλεοπτική τους διαφήμιση.

Ο Μόργκαν Φρίμαν σε διαφημιστικό για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών!

Η φωνή του Μόργκαν Φρίμαν είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της κινηματογραφικής μας γενιάς. Εχει ντύσει από ντοκιμαντέρ για πιγκουίνους μέχρι δεκάδες τηλεοπτικά διαφημιστικά (αυτοκίνητα, πιστωτικές κάρτες, την πολιτική εκστρατεία του Ομπάμα).

Τώρα όμως, το στιβαρό αυστηρό του μπάσο, αποφασίζει να τονίσει κάθε συλλαβή μίας καμπάνιας που πιστεύει και το έχει δηλώσει επανειλημμένα: την νομική, πολιτική και κοινωνική ισότητα στο γάμο.

Ενα νέα διαφημιστικό λοιπόν της καμπάνιας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέρ του γάμου των ομοφύλων, ξεκινά να προβάλλεται από σήμερα στα αμερικανικά δίκτυα και φέρει τη φωνή του Φρίμαν στο σπικάζ.

Δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση που στηρίζει τα δικαιώματα των γκέι γάμων. Ομως είναι η πρώτη που έχει την στάμπα ενός οσκαρικού χολιγουντιανού σταρ.

Ο Φρίμαν άλλωστε έχει πει πολλές φορές ότι σιχαίνεται την ομοφοβία και στις πρόσφατες συνεντεύξεις του για τον «Σκοτεινό Ιππότη: η Επιστροφή», το είχε δηλώσει: «Μεγάλωσα στον Νότο και όποιος πει ότι δεν είχαμε γκέι άντρες στο στρατό λέει ψέματα! Τους γνωρίζεις και τους αποδέχεσαι!».

Δείτε το βίντεο...