Buzz

O Μόλντερ και η Σκάλι ξανά μαζί...

στα 10

Για τον εορτασμό της 20ης επετείου του «The X-Files», το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί ένα reunion που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο από όλη τη διοργάνωση μαζί.

O Μόλντερ και η Σκάλι ξανά μαζί...

Αρχικά στο πάνελ για τον εορτασμό των 20 χρόνων του «The X-Files» θα συμμετείχαν μόνο ο δημιουργός του, Κρις Κάρτερ και οι συγγραφείς και παραγωγοί Βινς Γκίλιγκαν, Ντέιβιν Αμαν, Χάουαρντ Γκόρντον, Ντάριν Μόργκαν, Γκλεν Μόργκαν, Τζον Σίμπαν και Τζιμ Γουονγκ.

Επειδή, όμως, το «X-Files» ήταν περισσότερο απ' όλους τους παραπάνω ο Μόλντερ και η Σκάλι, μόλις επιβεβαιώθηκε πως η Τζίλιαν Αντερσον και ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι θα βρίσκονται εκεί, στο Ballroom 20 (τη μεγαλύτερη αίθουσα του Comic-Con) στις 18 Ιουλίου για να θυμηθούν, να συζητήσουν και να παρουσιάσουν το καινούριο κόμικ που είναι βασισμένο στη σειρά.

To τεύχος 1 του «The X-Files: Season 10» που κυκλοφόρησε μόλις βρίσκει τους δύο πράκτορες ξανά μαζί σε μια συνέχεια των τηλεοπτικών τους περιπετειών, αναζοπυρώνοντας το ενδιαφέρον για μια εκ νέου επανένωση τους στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, πράγμα το οποίο μοιάζει τόσο απίθανο όσο και πιθανό (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δείτε μερικές σελίδες από το κόμικ, μέχρι να μάθουμε τι θα αποκαλύψουν στο πάνελ του Comic-Con οι δύο αγαπημένοι ήρωες:

2

3

4

5

6

Διαβάστε ακόμη: