Buzz

Ο Κάμερον Κρόου επιλέγει Εμα Στόουν!

στα 10

Αν δεν ήταν αλήθεια, θα ήταν καρμική βεβαιότητα: η αξιολάτρευτη 24χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Κάμερον Κρόου που περιμένουμε, ξανά, με ανυπομονησία!

Ο Κάμερον Κρόου επιλέγει Εμα Στόουν!

Μετά το «Crazy, Stupid, Love.», το «The Help», το «The Amazing Spider-Man», μετά το «Gangster Squad» που αναμένεται τον Ιανουάριο, η Εμα Στόουν θα πάρει τη θέση που της ταιριάζει: πρωταγωνίστρια σε ταινία του Κάμερον Κρόου, νέα προσθήκη στο «κλαμπ» που αποτελείται από τις Αϊόνι Σκάι, Μπρίτζετ Φόντα, Ρενέ Ζελβέγκερ, Κέιτ Χάντσον, Πενέλοπε Κρουζ, Κίρστεν Ντανστ και Σκάρλετ Γιόχανσον. Διακρίνετε τις ομοιότητες; Ομορφη, χαριτωμένη, έξυπνη, με μια αναλλοίωτη εφηβικότητα.

Παρότι το «We Bought a Zoo», η τελευταία φιξιόν σκηνοθετική δουλειά του Κάμερον Κρόου, δεν απέδωσε όσο αναμενόταν, εμπορικά ή κριτικά, κάθε νέο του πρότζεκτ ανοίγει μια πόρτα σε μια τρυφερή, νοσταλγική και διασκεδαστική εμπειρία. Ετσι τα νέα ότι η Sony έδωσε το πράσινο φως για τη νέα του ταινία, με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν, ακούγεται με σχετικό ενθουσιασμό, παρότι ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο κανένα άλλο στοιχείο της ταινίας – ούτε ο τίτλος, ούτε η ιστορία, ούτε ο συμπρωταγωνιστής της Στόουν, παρότι πρόκειται για μια ταινία με ήρωες μια γυναίκα κι έναν άντρα.

Το φιλμ φημολογείται ότι θα είναι το «Deep Τiki», το οποίο ο Κρόου έχει στα σκαριά εδώ και χρόνια και όπου επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν ο Μπεν Στίλερ και η Ρις Γουίδερσπουν. Σ’ αυτήν την περίπτωση, η ιστορία παρακολουθεί έναν αντικοινωνικό, μονήρη αξιωματικό που ζει με μοναδική συντροφιά έναν υπερσύνθετο υπολογιστή και προγραμματίζει την πορεία δορυφόρων. Η νέα του αποστολή είναι να συνεργαστεί με μία μεσάζοντα ώστε να πείσουν τους γέροντες πνευματικούς της Χαβάης να ευλογήσουν τη διαδρομή του δορυφόρου πάνω από τα εδάφη των νησιών.

Να υποθέσουμε ότι ο Κάμερον Κρόου αναζητά ήδη τα best of γιουκαλίλι για το σάουντρακ της ταινίας του;