Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ αποχωρεί από το σινεμά; Πτωχέ μου Τόντο…

στα 10

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC, ο Τζόνι Ντεπ χαρακτηρίζει το επάγγελμα του ηθοποιοί «παρανοϊκή επιλογή» και λέει να φεύγει για πιο ήσυχα μέρη.

Ο Τζόνι Ντεπ αποχωρεί από το σινεμά; Πτωχέ μου Τόντο…

«Μάλλον δε βρίσκομαι πολύ μακριά από το να εγκαταλείψω την υποκριτική», είπε ο Τζόνι Ντεπ στο BBC Breakfast, όπου βρέθηκε για να μιλήσει για τον «Μοναχικό Καβαλάρη». Μάλιστα, ο Ντεπ δήλωσε ότι «το επάγγελμα του ηθοποιού είναι μια παρανοϊκή επιλογή! «Κάποια στιγμή ξεκινάς να σκέφτεσαι,» εξήγησε ο Τζόνι Ντεπ. «Οταν προσθέσεις τους διαλόγους που λες κάθε χρόνο και συνειδητοποιήσεις ότι έχεις πει περισσότερες γραμμένες λέξεις απ’ ό,τι δικές σου, αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια παράλογη επιλογή για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.»

Αρα, για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τις λέξεις του, πια, ο Τζόνι Ντεπ σκέφτεται σοβαρά να προτιμήσει «πιο ήσυχα πράγματα». Πότε; «Δε λέω κι ότι θα τα παρατήσω το επόμενο δευτερόλεπτο, αλλά δεν απέχει πολύ.»

Πρώτα βέβαια, ο Τζόνι Ντεπ θα πρέπει να ολοκληρώσει το sci-fi «Transcendence» του Γουόλι Φίστερ, το «Mortdecai» δίπλα στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και την Γκουίνεθ Πάλτροου, το μιούζικαλ «Into the Woods» του Ρομπ Μάρσαλ όπου θα υποδύεται τον Κακό Λύκο της Κοκκινοσκουφίτσας, τους «Πειρατές της Καραϊβικής 5» (διαβάστε περισσότερα εδώ) και την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων 2» (διαβάστε περισσότερα γι' αυτό εδώ)! Και κάπου εκεί, πριν αποσυρθεί, θα είναι καλό να παίξει κι ένα ρόλο που να μας θυμίσει γιατί παλαιότερα τον θεωρούσαμε υπέροχο ηθοποιό, όταν τον ανέδειξε ο Τζον Γουότερς, ή τις παλιές μέρες του Τιμ Μπάρτον, ή στο «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας», ή ακόμα ακόμα και στον δικό του «Γενναίο».