Φεστιβάλ / Βραβεία

O Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί στην Ελλάδα: νέες φωτογραφίες από το «Before Midnight»!

στα 10

Λίγες μόνο μέρες πριν την προβολή του στο Φεστιβάλ του Sundance και έτοιμο για την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ του Βερολίνου, το «Before Midnight» διαθέτει τρεις νέες φωτογραφίες με φόντο την... Ελλάδα!

O Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί στην Ελλάδα: νέες φωτογραφίες από το «Before Midnight»!

Η περίπτωση του «Before Midnight» είναι τόσο ειδική που μοιάζει αδύνατον να εκφράσεις τον ενθουσιασμό σου ή τα συναισθήματα της αγωνίας για το τελικό αποτέλεσμα που θα αποκαλυφθεί σύντομα, πρώτα στο Φεστιβάλ του Sundance και μετά στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως το τρίτο (και τελευταίο;) μέρος της ιστορίας του Τζέσι και της Σελίν διαδραματίζεται στην Ελλάδα - και εν προκειμένω στη Μεσσηνία - αλλά κυρίως το γεγονός πως όσοι μεγάλωσαν με τα «Before Sunrise» και «Before Sunset» αγωνιούν για το ακριβώς συνέβη στους δύο πιο αγαπημένους ήρωες της generation X, εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση.

Διαβάστε εδώ αποσπάσματα από τις (διθυραμβικές) κριτικές της ταινίας.

Τρεις νέες φωτογραφίες δεν είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν το παραμικρό συναίσθημα προσμονής, αλλά είναι αρκετές για την ώρα, μέχρι να δούμε από κοντά τι ακριβώς έκαναν ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα στην ταινία που συμμετέχει επίσημα στα Φεστιβάλ Sundance και Βερολίνου με συμπαραγωγή της Ελλάδας (Faliro House).

Δείτε παρακάτω τις τρεις νέες φωτογραφίες και διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Before Midnight».

2

3

5

6