Buzz

Ντύσου, πλύσου και χτενίσου Iron Man 3: ένα διασκεδαστικό teaser

στα 10

Ενα teaser/σκηνή από το «Iron Man 3» που απομονώθηκε για να προβληθεί στην τελετή απονομής «Kids’ Choice Awards» μας έδειξε ότι μερικές ταινίες είναι φαν ακόμα και στις λεπτομέρειές τους. Πώς φοράει τη στολή του ο Tόνι Σταρκ; Πατήστε το play...

Ντύσου, πλύσου και χτενίσου Iron Man 3: ένα διασκεδαστικό teaser

To δεύτερο σίκουελ του «Iron Man» franchise που σκηνοθετεί ο Σέιν Μπλακ, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Ντρου Πίαρς αναμένεται ελεγειακό και όχι αστείο. Ο άνθρωπος από ατσάλι θα κινδυνεύσει να χάσει όλα και όλους που αγαπά. Σκοτεινιά καταστροφή και οδύνη κυριεύουν την ατμόσφαιρα των πρώτων trailer που έχουμε δει μέσα στους τελευταίους μήνες.

Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί ο Τόνι Σταρκ θα έρθει αντιμέτωπος με το χειρότερό του εφιάλτη: το σπίτι, το επιτελείο, το εργαστήριό του δέχεται επίθεση από έναν εχθρό που αποτελεί την επιτομή του κακού. Στην ουσία ο κόσμος του ισοπεδώνεται και οι αγαπημένοι του άνθρωποι κινδυνεύουν. Με τη ζωή του κατεστραμμένη και τους αγαπημένους του στα χέρια του αντιπάλου του και θα ξεκινήσει μία περιπέτεια διάσωσης, εκδίκησης και τιμωρίας.

Το σποτάκι όμως του «Iron Man 3» που μόλις κυκλοφόρησε και ετοιμάστηκε για την τελετή απονομής «Kids’ Choice Awards» του καναλιού Nickelodeon που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, έχει άλλο ύφος.

Μία εντυπωσιακή σεκάνς που δείχνει πώς ο Τόνι Σταρκ φοράει τη στολή και μεραμορφώνεται σε Iron Man, βάζουμε στοίχημα ότι θα κάνει τα πιτσιρίκια να πεταχτούν από τις θέσεις τους και να χειροκροτήσουν με ενθουσιασμό.

Δείτε το κι εσείς, μικρά και μεγάλα παιδιά, και διαβάστε περισσότερα για το πολυαναμενόμενο «Iron Man 3» εδώ:


Tags: Iron man 3