Buzz

«Iron Man 3»: πρώτες εικόνες!

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησε: μία γεύση, καταιγιστικές εικόνες, 18 δευτερόλεπτα του «Iron Man 3», ένα δείγμα από το τρέιλερ που θα κάνει την πρεμιέρα του την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

«Iron Man 3»: πρώτες εικόνες!

To δεύτερο σίκουελ του «Iron Man» franchise θα θέσει τον Τόνι Σταρκ και το ατσαλένιο alter ego του απέναντι σ' έναν εχθρό ο οποίος δεν γνωρίζει όρια. Ο Σταρκ θα βρει την ζωή του κατεστραμμένη και τους αγαπημένους του στα χέρια του αντιπάλου του και θα ξεκινήσει μία περιπέτεια διάσωσης, εκδίκησης και τιμωρίας.

Χωρίς βοήθεια, εντελώς μόνος και με την πλάτη του στον τοίχο ο Σταρκ πρέπει να καταφέρει την αποστολή του βασιζόμενος στο ένστικτο και τη μηχανορραφία του. Οσο όμως διαρκεί αυτή του η περιπέτεια, ο Σταρκ επιτυγχάνει και κάτι πολύ περισσότερο. Να απαντήσει στην αιώνια ερώτηση που τον βασανίζει: ο άνθρωπος κάνει τον υπερήρωα, ή η στολή του;

Αυτά γνωρίζουμε για την πλοκή της τρίτης ταινίας που βρίσκει φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ενώ τον πλαισιώνουν οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό και Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέιν Μπλακ, ενώ στο σενάριο έχει συνεργαστεί με τον Ντρου Πίαρς.

H πρεμιέρα του «Iron Man 3» στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου του 2013.

Δείτε το preview του επίσημου τρέιλερ εδώ: