Buzz

«Iron Man 3»: 11 δευτερόλεπτα teasing ακόμα (και μία αποκάλυψη!)

στα 10

Ενα λιγότερο σκοτεινό δεύτερο teaser του «Iron Man 3» σε 11 δευτερόλεπτα και κλεφτές ματιές δράσης υποψιάζει για το τι συμβαίνει στους κεντρικούς ήρωες. Εναν όμως αφήνει απ' έξω: τον κακό. Αυτόν θα σας τον δείξει το Flix.

«Iron Man 3»: 11 δευτερόλεπτα teasing ακόμα (και μία αποκάλυψη!)

Οσο περιμένουμε το κανονικό trailer, ένα δεύτερο teaser έρχεται να ανάψει περισσότερο τα αίματα. Σε συνδυασμό με το πρώτο teaser που διέρρευσε πριν από 48 ώρες, γεννιούνται ερωτήματα: Ποιος κρατάει αιχμάλωτη, βασανίζει και τελικά «σπάει» την Πέπερ Ποτς (Γκούινεθ Πάλτροου); Ποια είναι η κοκκινομάλλα που κολλάει τον Τόνι Σταρκ στον τοίχο; Εκείνος ποιον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και στην έξοδό του πέφτει στις κάμερες και τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων; Θα κάνει τελικά guest εμφάνιση ο Hulk, όπως σιγοψιθυρίζεται, κι αν ναι, είναι ο ξυπόλητος ήρωας στα συντρίμμια; Ποιος είναι ο κακός «Mandarin», το πρόσωπο του οποίου δεν βλέπουμε; Και γιατί κρατάει όπλο ενώ στα κόμικ της Marvel είναι ο ...άρχοντας των (φονικών) δαχτυλιδιών;

Οι φαν του κόμικ γνωρίζουν πολύ καλά τον «Mandarin» και τα δέκα δαχτυλίδια του (ένα σε κάθε δάχτυλο). Στην ταινία όμως ποιος είναι; Δείτε στο flix (μέσω του EW) την πρώτη φωτογραφία του Μπεν Κίνγκσλεϊ ως του απόλυτου κακού που έχει να αντιμετωπίσει ο Τόνι Σταρκ/άνθρωπος από ατσάλι.

mandarin

«Κάποιοι με αποκαλούν τρομοκράτη. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου Δάσκαλο...» λέει ο Mandarin σε στιγμιότυπο της ταινίας που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Comic-Con. «Μάθημα Νο1: Υπερήρωες; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...»

Αουτς. Με αποστολή να καταρρίψει όχι απλά τον ήρωα, αλλά και τον μύθο του ο Mandarin έρχεται αντιμέτωπος με τον «Iron Man». Περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα στο trailer που σήμερα θα κάνει την πρεμιέρα του στο διαδίκτυο. Σίγουρα ο Mandarin έχει πολλά «μαθήματα» να μοιραστεί μαζί μας. Ενώ αναμένεται να δούμε και σκηνές από τον βομβαρδισμό του σπιτιού και επιτελείου του Τόνι Σταρκ - με τα χαλάσματα του εργαστηρίου και τις στολές του να γκρεμίζονται στη θάλασσα.

Θυμηθείτε την πλοκή της ταινίας και δείτε το πρώτο teaser εδώ!