Buzz

Ο Νόα Μπόμπακ θεώρησε αρχικά πως το να γράψει το σενάριο της «Barbie» ήταν μια πολύ κακή ιδέα

στα 10

Ο Μπόμπακ αποκάλυψε πως δεν υπήρχε ιστορία πίσω από την Barbie για να στηθεί μια ολόκληρη ταινία πάνω σε αυτή. Μέχρι που διάβασε τις πρώτες σελίδες του σεναρίου της Γκρέτα Γκέργουιγκ...

Ο Νόα Μπόμπακ θεώρησε αρχικά πως το να γράψει το σενάριο της «Barbie» ήταν μια πολύ κακή ιδέα

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ είναι πλέον μια ταινία φαινόμενο. Οχι μόνο κατάφερε να φέρει πίσω τον κόσμο στις αίθουσες, κερδίζοντας μάλιστα 1.38 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά έχει καταφέρει όλους, ακόμα και αυτούς που τη μισούν, να μιλάνε γι’ αυτήν.

Αλλά φαίνεται πως αρχικά, για τον συν-σεναριογράφο της ταινίας Νόα Μπόμπακ, δεν υπήρχε νόημα να γυριστεί μια ταινία με θέμα την Barbie γιατί απλά δεν υπήρχε κάποια ιστορία να ειπωθεί. Αυτό αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής της ταινίας στο Writers Guild of America West, λέγοντας ότι στην αρχή σκέφτηκε πως ήταν «αρκετά κακή ιδέα» να γράψει την «Barbie», παρά το γεγονός ότι η Γκέργουιγκ συμφώνησε να γράψουν το σενάριο μαζί.

«Σκέφτηκα ότι ήταν μια κακή ιδέα και η Γκρέτα με έβαλε στην ταινία. Εγώ της είπα πως δεν βλέπω το πως θα βγει κάτι καλό και πως πρέπει να μας αποδεσμεύσει από αυτό. Και μετά συνέβη η πανδημία», είπε ο Μπόμπακ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Κάρπεντερ δεν μπόρεσε να καταλάβει τη «Barbie»

barbie

Σύμφωνα με την Γκέργουιγκ, η οποία βρισκόταν κι αυτή στην σκηνή μαζί του, ο κύριος ενδοιασμός του Μπόμπακ ήταν ότι δεν υπήρχε ιστορία για τη Barbie. Μόνο όταν η Γκέργουιγκ του παρουσίασε τις πρώτες σελίδες του σεναρίου που είχε γράψει, εκείνος αποφάσισε ότι θα ήταν ένα σενάριο που αξίζει να αναλάβει. «Ηταν η Barbie να ξυπνά στο Σπίτι των Ονείρων της, να βγαίνει στην αυλή της και συναντά κάποιον που ήταν άρρωστος και πέθαινε. Διάβασα αυτές τις σελίδες και κατάλαβα πως η ταινία έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις τη θνησιμότητα και το χάος όλων, οπότε ήταν συναρπαστικό».

Ο Μπόμπακ κατέληξε λέγοντας πως ήταν ένα από τα καλύτερα σενάρια που γράψανε ποτέ παρέα με την Γκέργουιγκ κάτι που, όπως φάνηκε και με το τελικό αποτέλεσμα, βγήκε και προς τα έξω.