Buzz

O «Rocketeer» ετοιμάζεται να πετάξει ξανά στο Disney+

στα 10

Ενα σίκουελ που έρχεται 30 χρόνια μετά με τον Ντέιβιντ Ογιέλοου να αναλαμβάνει την παραγωγή και ίσως και να πρωταγωνιστεί.

O «Rocketeer» ετοιμάζεται να πετάξει ξανά στο Disney+

Εχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που η ταινία της Disney «The Rocketeer», βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ, έκανε την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους, η οποία από τότε κατάφερε να κερδίσει ένα καλτ στάτους ανάμεσα στους φανς. Και από ό,τι φαίνεται το στούντιο αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να επαναφέρει το franchise ετοιμάζοντας ένα σίκουελ για το Disney+.

Το Deadline αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Ογιέλοου μαζί με την γυναίκα του Τζέσικα και την εταιρεία παραγωγής τους Yoruba Saxon θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «The Return of Rocketeer» με τον Ογιέλοου να φημολογείται πως θα πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Είστε έτοιμη για μια ακόμα «Περιπέτεια στη Ζούγκλα»;

rocketeer

Ο Εντ Ρίκουρτ, ο οποίος είναι γνωστός από τις δουλειές του στις ταινίες «Now You See Me» και «Jessica Jones», θα γράψει το σενάριο το οποίο θα επικεντρώνεται σε έναν αεροπόρο σε σύνταξη από το Τασκιγκί της Αλαμπάμας ο οποίος αναλαμβάνει να φορέσει την στολή του Rocketeer.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της στο Disney+ και ίσως αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022. Η πρώτη ταινία του Τζο Τζόνστον (ο οποίος αργότερα σκηνοθέτησε και το πρώτο «Captain America») βασίστηκε στα κόμικς του Τζο Στίβενς που κυκλοφόρησαν το 1982 και έγινε αμέσως αρκετά αγαπητή στο κοινό και πρωταγωνιστούσαν οι Μπίλι Κάμπελ, Τζένιφερ Κόνελι, Τίμοθι Ντάλτον, Αλαν Αρκιν και Τέρι Ο’ Κουίν.