Buzz

Κι η επανάσταση χρειάζεται στιλ: Νέα φωτογραφία για το φινάλε του «The Hunger Games»

στα 10

Μια σοβαρή, Δωρική Κάτνις Εβερντιν και μια στιλιστικά εκρηκτική Εφι Τρίνκετ κοιτάζουν προς το πεπρωμένο, στη νέα φωτογραφία του «The Hunger Games: Mockingjay - Part 2».

Κι η επανάσταση χρειάζεται στιλ: Νέα φωτογραφία για το φινάλε του «The Hunger Games»

Το γεγονός που όλοι περιμένουν. Ετσι περιγράφεται το δεύτερο μέρος του «Mockingjay» στην προωθητική καμπάνια του, με επίκεντρο το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα (δείτε το εδώ). Αν το «The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1» ήταν το πιο σκοτεινό, ακόμα και «ρεαλιστικό» μέρος της τετραλογίας των «Αγώνων Πείνας», το πολυαναμενόμενο φινάλε θα ωθήσει την ηρωίδα του και τους συντρόφους της στα άκρα, καθώς η επανάσταση αποκτά την οριστική της διάσταση.

Δείτε ακόμη: Ολα είναι πόλεμος στο πρώτο τρέιλερ του «The Hunger Games: Mockingjay Part II»

Η νέα φωτογραφία της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, θέλει την Κάτνις Εβερντιν, μαυροντυμένη, ετοιμοπόλεμη και σοβαρή, ν' ατενίζει το μέλλον (ή, πιθανόν, προς έναν καθρέφτη) και, πίσω της, την Εφι Τρίνκετ να τη βαστά με υποστηρικτική διάθεση από τους ώμους, ντυμένη και χτενισμένη με έμπνευση, χωρίς αμφιβολλία, από τον βασιλικό γερανό της Αφρικής - δείτε την εκπληκτική ομοιότητα παρακάτω! Η προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου του δεύτερου μέρους του «Hunger Games: Mockingjay» είναι ο Νοέμβριος του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

hunger games 607

hunger games 607