Buzz

Η νέα ταινία τρόμου του Τζόρνταν Πιλ έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

στα 10

Αλλά το σενάριό της παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Η νέα ταινία τρόμου του Τζόρνταν Πιλ έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο Τζόρνταν Πιλ με τις ταινίες του «Τρέξε» και «Εμείς» κατάφερε δημιουργήσει δυο από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες τρόμου, ανοίγοντας ταυτόχρονα, με τα μνήματά τους, τον δρόμο για συζητήσεις σε μια μετα-Τραμπ εποχή για το αμερικάνικο σινεμά.

Ομως έχει πολλά περισσότερα ακόμα να πει. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στον Οκτώβρη που μας πέρασε ο Πιλ υπέγραψε με την Universal ένα συμβόλαιο πέντε χρόνων, μέσα στο οποίο ο ίδιος θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα αναλάβει την παραγωγή για δυο τουλάχιστον ακόμα ταινίες, με την πρώτη από αυτές να έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: «A Quiet Place 3» με την υπογραφή του Τζεφ Νίκολς;

jordan peele 607

Ακόμα δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το πότε ο Πιλ θα αρχίσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, της οποίας το σενάριο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι τότε όμως ο Πιλ έχει αναλάβει την παραγωγή του νέου «Candyman» του οποίου η ημερομηνία κυκλοφορίας μετατέθηκε από φέτος τον Οκτώβρη για τις 27 Αυγούστου 2021 λόγω της πανδημίας, και θα συνεχίσει τη παραγωγή της δεύτερης σεζόν του «Lovecraft Country».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόρνταν Πιλ πλέκει το εγκώμιο του «Midsommar» του Αρι Αστερ