Buzz

«A Quiet Place 3» με την υπογραφή του Τζεφ Νίκολς;

στα 10

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα το «Ενα Ησυχο Μέρος 2», αλλά ο Τζον Κραζίνσκι μόλις συμφώνησε για ένα spin-off της ιστορίας που θέλει να γράψει και να σκηνοθετήσει ο Τζεφ Νίκολς.

«A Quiet Place 3» με την υπογραφή του Τζεφ Νίκολς;

Κάντε ησυχία, έχουμε πολύ καλά νέα.

Ποιος θα το πίστευε δυο χρόνια πριν ότι το «Ενα Ησυχο Μέρος» (Α Quiet Place) θα εξελιχθεί σε franchise! Ούτε ο ίδιος ο Τζον Κραζίνσκι.

Ενώ ακόμα δεν έχουμε δει το «Eνα Hσυχο Μέρος 2», καθώς ήταν η πρώτη ταινία που ακυρώθηκε η προγραμματισμένη έξοδός της στην Αμερική λόγω της πανδημίας και lockdown πριν 8 μήνες, ήδη τα νεότερα θέλουν μία 3η ταινία να γεννιέται.

a quiet place 2 607

Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα, για το αν θα είναι το δεύτερο σίκουελ («Eνα Hσυχο Μέρος 3»), ή κάποιο spin-off της ιστορίας, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ.

Τα σπουδαία νέα όμως είναι ότι θα το γράψει και θα το σκηνοθετησει ο Τζεφ Νίκολς, ο σκηνοθέτης των «Τaking Shelter», «Midnight Special», «Mud», με τον Τζον Κραζίνσκι να παραμένει στο πρότζεκτ ως παραγωγός. Κι όλα αυτά δεν μένουν μόνο στο στάδιο των συζητήσεων γιατί ήδη έχει προγραμματιστεί η έξοδος της ταινίας για το 2022.

Μη έχοντας δει το «Eνα Hσυχο Μέρος 2» (μόνο επιλεγμένα κριτικοί πρόλαβαν μια προβολή πέρσι το Μάρτιο και οι φήμες τους θέλουν να ενθουσιάστηκαν) δεν ξέρουμε ποιος επιβιώνει για να μαντέψουμε και το καστ.

Πάντως η ιδέα της ταινίας, που έχει κάτι το sci-fi μεταποκαλυπτικό, αλλά στην ουσία αποτελεί παραβολή για το σήμερα, ταιριάζει γάντι στον Τζεφ Ντάνιελς - όλες του οι ταινίες είναι κάτι τέτοιο επίσης.

Περιμένουμε λοιπόν, ήσυχα ήσυχα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις...

Διαβάστε λεπτομέρειες: