Industry

Ενα έργο που έχουμε ξαναδεί: Ξεκίνησαν οι πρώτες αναβολές από το νέο κύμα του Covid-19

στα 10

Το φεστιβάλ του Σίδνεϊ μετακομίζει τον Νοέμβριο και το «Clifford» αναβάλλει την προγραμματισμένη έξοδό του.

Ενα έργο που έχουμε ξαναδεί: Ξεκίνησαν οι πρώτες αναβολές από το νέο κύμα του Covid-19

Μετά από δύο χρόνια στην διάρκεια των οποίων τα δεδομένα της κινηματογραφικης βιομηχανίας και οι συνήθειές μας ως θεατές διαταράχθηκαν ανεπανόρθωτα, όλοι ελπίζουμε σε έναν χειμώνα όπου τα πράγματα θα επανέλθουν αν όχι στην πρότερη κατάσταση σε κάτι που να μπορείς να αποκαλέσεις (νέα) κανονικότητα.

Ομως καθώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αρνείται ακόμη να εμβολιαστεί και οι μεταλλάξεις που προκύπτουν από την εξάπλωση του ιού στους ανεμβολιαστους γινονται πιο ανθεκτικές, η πιθανότητα της ανοσίας δείχνει να απομακρύνεται, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.

Διαβάστε ακόμη: Εμβόλια τώρα: Το Netflix και η Disney κάνουν το δίκαιο πράξη

clifford the big red dog

Ηδη το Σίδνεϊ βρίσκεται σε lockdown μέχρι το τέλος Αυγούστου κάτι που κάνει το φεστιβάλ κινηματογράφου της πόλης - και το μεγαλύτερο της χώρας- να αναβληθεί για τον Νοέμβριο, ενώ στην αμερική η εξάπλωση της μετάλλαξης Δ έκανε μόλις την Paramount να αφαιρέσει από τον προγραμματισμό της το «Clifford the Big Red Dog».

H ταινία του Γουόλτ Μπέκερ, βασισμένη στην ομότιτλη σειρά παιδικών βιβλίων απευθύνεται σε ένα οικογενειακό κοινό, το οποίο το στούντιο πιθανολογεί ότι δεν θα νιώθει άνετα να μπει στις αίθουσες καθώς τα κρούσματα αυξάνονται. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κίνησή της δεν θα είναι η πρώτη σε μια σειρά από αναβολές και ματαιώσεις εξόδων ταινιών στις αίθουσες και πως αυτό τον χειμώνα δεν θα ζήσουμε μια επανάληψη του περασμένου.

Δείτε επίσης: Η Σάρον Στόουν θέτει τελεσίγραφο για τους εμβολιασμούς (και μπορεί να χάσει τη δουλειά της)