Buzz

Υπάρχει ένα cut 4μιση ωρών του «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ

στα 10

Μπορεί η ταινία Σκοτ που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες να είναι μόλις 158 λεπτά, αλλά ο Βρετανός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη ένα ακόμα μεγαλύτερο σε διάρκεια cut.

Υπάρχει ένα cut 4μιση ωρών του «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Το «Napoleon» αναμένεται να είναι μια από τις πιο φιλόδοξες ταινίες του Ρίντλεϊ Σκοτ. Πέρα από ένα υπέροχο και δυνατό καστ και μια τεράστια παραγωγή, το νέο εγχείρημα του Βρετανού σκηνοθέτη, φαίνεται πως έχει ένα αρκετά μεγάλο σε διάρκεια director’s cut.

Γνωστός για διάφορα cuts τα οποία φτιάχνει για τις ταινίες του, ο Σκοτ αποκάλυψε, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire, ότι υπάρχει ήδη ένα cut 4μιση ωρών (!) του «Napoleon», το οποίο περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες σκηνές από την ζωή της Ιωσηφίνας πριν γνωρίσει τον Ναπολέοντα. Μπορεί η ταινία που θα δούμε στις αίθουσες να έχει διάρκεια μόλις 158 λεπτά, αλλά ο Σκοτ ελπίζει πως η Apple TV θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 4μισάρωρο έπος τους, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά στην πλατφόρμα της.

Διαβάστε ακόμα: Ο λόγος που ο Ρίντλεϊ Σκοτ πήρε τον Χοακίν Φίνιξ στο «Napoleon»

napoleon

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας το «Napoleon» είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και στη γρήγορη, αδίστακτη ανάβαση του ως αυτοκράτορας, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και τη μοναδική του αγάπη, της Ιωσηφίνας

Στην ταινία, της οποίας το σενάριο το έχει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, που είχε ξανασυνεργαστεί με τον Σκοτ στην ταινία «Ολα τα Λεφτά του Κόσμου», πρωταγωνιστούν επίσης η Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Ιωσηφίνας και οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Γκάβιν Σπόουκς, Μπεν Μάιλς, Φιλ Κόρνγουελ κ.α.

Το «Napoleon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, πριν αυτή, αργότερα, βγει και στο Apple TV+ (μια ημερομηνία η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή).