Buzz

Ο Μάικ Τάισον ξεκίνησε τις συμβουλές στον Τζέιμι Φοξ για το πώς να τον ερμηνεύσει

στα 10

O Mάικ Τάισον είναι ενθουσιασμένος που ο Τζέιμι Φοξ θα τον ερμηνεύσει στην κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζει ο Μάρτιν Σκορσέζε. Για αυτό και του ετοίμασε ένα βίντεο με τους καλύτερους αγώνες του, για έρευνα και μελέτη. Δείτε το!

Ο Μάικ Τάισον ξεκίνησε τις συμβουλές στον Τζέιμι Φοξ για το πώς να τον ερμηνεύσει

Ο Τζέιμι Φοξ ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Μάικ Τάισον, έναν από τους γνωστότερους και πιο σύνθετους -ως προς τη φυσιογνωμία και τη φήμη τους- σύγχρονους αθλητές, και σίγουρα του πιο διαβόητου πυγμάχου της σύγχρονης ιστορίας. Την κινηματογραφική αυτή βιογραφία, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, έγραψε ο σεναριογράφος Τέρενς Γουίντερ («Ο Λύκος της Wall Street») και πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί ακόμα ένα Οργισμένο Είδωλο

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Μάικ Τάισον είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική και μάλιστα, για να βοηθήσει τον Φοξ στην έρευνά του, ετοίμασε και φόρτωσε στην προσωπική του σελίδα στο youtube έναν 57λεπτο βίντεο με τα 44 knockouts που πέτυχε στην καριέρα του - από το 1985 μέχρι την απόσυρσή του από τα ρινγκ.

mike tyson 607 1

mike tyson 607 2

mike tyson 607 3

«Βοηθήστε με να επιλέξω τα 10 καλύτερα knockouts μου για να συμπεριληφθούν στην κινηματογραφική ταινία για τη ζωή μου, που ετοιμάζει ο Μάρτιν Σκορσέζε και θα πρωταγωνιστήσει ο Τζέιμι Φοξ» προσκαλεί τους φανς του ο Τάισον.

Θέλετε να πείτε κι εσείς τη γνώμη σας; Δείτε το βίντεο!

.

Διαβάστε περισσότερα: