Buzz

Το νοκ-άουτ του 62χρονου Μίκι Ρουρκ ή πώς στη Ρωσία η παρακμή είναι winner!

στα 10

Μετά από είκοσι χρόνια, ο Μίκι Ρουρκ έβγαλε τα γάντια του μποξ από το συρτάρι για να θριαμβεύσει σε έναν αγώνα/event που έγινε στη Ρωσία.

Το νοκ-άουτ του 62χρονου Μίκι Ρουρκ ή πώς στη Ρωσία η παρακμή είναι winner!

«Περνάω πολλά στη ζωή μου, οπότε το μποξ με έσωσε με κάποιο τρόπο από τον εαυτό μου. Και για έναν άντρα σαν εμένα, είναι πάντα καλύτερο να ζει στο φόβο παρά στην ντροπή.»

Η σιβυλλική δήλωση του Μίκι Ρουρκ στη ρωσική τηλεόραση, με αφορμή τον πολυσυζητημένο αγώνα μποξ που τον έφερε στα ρινγκ μετά από είκοσι χρόνια, εξηγείται απλά όταν μαθαίνεις πως για να συμμετάσχουν στον αγώνα, ο Ρουρκ και ο 29χρονος αντίπαλός του πληρώθηκαν αδρά, χωρίς κανείς να μπορέσει να επιβεβαιώσι το ακριβές ποσό της αμοιβής τους.

Διαβάστε ακόμη: Στίβεν Σίγκαλ, Βλαντιμίρ Πούτιν: Συνάντηση γιγάντων

Σαν ξεπεσμένος... wrestler και έχοντας πάθει και μια εμμονή ανάλογη με αυτή του Ντεπαρντιέ με τη Ρωσία (θεωρεί τον Πούτιν «good guy» και «gentleman» και το νέο του κορίτσι είναι το τοπ μόντελ από τη Ρωσία Αναστάσια Μακαρένκο), ο Μίκι Ρουρκ έχασε όσα κιλά χρειάστηκαν για να έρθει ξανά σε φόρμα και άφησε τα υπόλοιπα στον προπονητή Φρέντι Ρόουτς (προπονητής του Οσκαρ Ντε Λα Χόγια και του Μάικ Τάισον ανάμεσα σε άλλους).

«Πάντοτε ονειρευόμουν να ανέβω στο ρινγκ στη Ρωσία», δήλωσε αφού νίκησε - ελπίζουμε σε όχι ένα στημένο αποτέλεσμα, ενώ οι φωτογραφίες από τον αγώνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι ταυτόχρονα θλιβερές και cult.

Mickey Rourke Box 607

Mickey Rourke Box 607

Mickey Rourke Box 607

Mickey Rourke Box

Δείτε εδώ και ένα βίντεο από τον αγώνα για να θαυμάσετε τα νοκ-άουτ του Μίκι Ρουρκ:


Δεν είναι πάντως τυχαίο ότι οι περισσότεροι από τους σκληρούς του Χόλιγουντ βρίσκουν καταφύγιο στη macho Ρωσία, αφού εκτός από τον Ντεπαρντιέ το θαυμασμό τους για τη χώρα έχουν εκφράσει ο Στίβεν Σίγκαλ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και τώρα ο Μίκι Ρουρκ. Κάτι σαν οι «Expendables» στη Μόσχα...

Διαβάστε και δείτε ακόμη: